2777
2789

OTE=404747883]ممنون عزیزم ببین به طلا به چشم پس انداز روز مبادا نگاه نباید کرد چون آدمیزاد فقط یه بار زندگی می ک ...[/QUOTE]

والا منم از اول طلا رو برا خونه پس انداز کردم

متاسفانه ساکن شهر خطرناکیم، کرمانشاه🫤

به نظر من صبر کنید. سالهای اخیر انفجار آپارتمان سازی بیرویه تو خیلی از شهرا بود نمیدونم کرمانشاهم اینجوریه یا نه؛ اگه نیست هنوز ارزش خرید داره وگرنه صبر کنید قیمتا نسبت به تورم بالا نمیره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای چه کاری فروختی

مجبورا برا خونه فروختم چون طلاها رو برا آینده بچه هام پسانداز کرده بودم یه خدا نشناس پولمون رو خورد و ما برای خرید خونه چک داده بودیم و چون فراری شده مجبور شدیم خودمون چکای خونه رو نقد کنیم اگه کسی کامنت منو میخونه دعا کنه پیداش بشه ماهم پولمون رو ازش بگیریم این روزا خیلی تحت فشاریم

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

منم میشه راهنمایی کنید من یه اپارتمان قدیمی دارم صلاح هست طلام بفروشم یه واحد تقریبا نوساز باپارکینگ ...

اگه توش زندگی میکنید عوضش کنید به هرحال آسایش آدم مهمتره خونه قدیمی امنیتش هم پایینه. ملک تا پنج شیش سال دیگه به دلایل متعدد رشد چندانی نداره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
عزیزم خیلی بعیده دوباره جنگ بشه ولی متاسفانه تورم خیلی بالاهست و ترمز هم نداره با وجود تورم رو همه ...

منم میگم تهدیدش نه خودش. توی اقتصاد معمولا خبر بیشتر از خود اتفاق آسیب میزنه. از طرفی در این شرایطی سودی در کار نیست فقط نگه نداشتن چیزیه(ریال) که داره بی ارزش میشه.

ولی بعضی چیزا همزمان رشد هم دارن مثلا طلا در کنار تورم، به طور مستقل باارزشتر میشه.

مثلا اگه سال ۴۰۰ با ۱۰۰ تا سکه طلا میشد یه خونه خرید امروز همون خونه معادل ۳۰ سکهاس. اگه طلا رو نگه داشته باشی الان میتونی با همون سکهها ۳ تا خونه بخری

یعنی با این حساب فعلا حداقل تا اید دست نگهدارم

قطعا. البته اینم در نظر داشته باشید تو شرایط تورمی قیمت اجاره برخلاف خرید همچنان افزایش داره تا جایی که(اگه اتفاق خاصی نیفته سه چهار سال دیگه) مجددا خرید از اجاره منطقیتر بشه و دولت با دخالت از طریق پرداخت یارانه و وام و... مردم رو به سمت خرید سوق بده. تو دو سال آینده به نظرم محاله ملک حتی نصف طلا رشد کنه.