2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا نمیدونم، من یک خونه قولنامه کردم ولی طلا بشدت داره میره بالا از اون ور هم دو هفته اخیر خونه خیل ...

قیمتای خونه ها هم هر کی هر کی و نجومی

یکی ۲۰۰ متر میزاره مثلا ۲ تومن یکی دیگه هم همون منطقه ۱۰۰ متر باز میزاره ۲ تومن🥲

والا نمیدونم، من یک خونه قولنامه کردم ولی طلا بشدت داره میره بالا از اون ور هم دو هفته اخیر خونه خیل ...

هیچ وقت اشتباه نکردی بهترین درست ترین کاررو کردی حتی اگ خونه شد ۲هزارتومن بازم اشتباه نکردی مبارکت باشه

ببین هردو قیمتاشون صعودیه ولی تا قبل عید طلا جهشش بیشتره بعد از عید ملک بالا میره حالا به نظرم از اواخر بهمن ماه تعویض طلا با خونه معقولانه تره

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

بچها میلی نصب کنید حداقل چند میلی گرم طلا داشته باشیم تو این اوضاع دوستان 😂

همین الان برین اپلیکیشن میلی رو از مایکت نصب کنید و توش ثبت نام کنید و هنگام ثبت نام کد دعوت منو بزنید تا ۱۵۰ هزار تومان هم به من و هم به شما جایزه بده که در لحظه میتونید برداشت کنید.دقت کنید که هنگام ثبت نام فقط به کسایی جایزه داده میشه که با کد دعوت وارد بشن پس موقع وارد کردن شماره تلفن حتما کد دعوت رو بزنین

نکته: برای هر نفر ۱۵۰ تومن جایزه داده میشه حالا اگه شما ۵ نفر تو خونه باشید میشه حدود ۸۰۰ تومن پس اصلا از دست ندید چون فرصتش محدوده