2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

185 بازدید | 15 پست

دخترا من دلم میخواد بچه داشته باشیم یه دونه دختر شوهرمم دلش میخواد ولی خب شرایط اقتصادی اوکی نیست. حالا از همه اینا بگذریم یه موضوع خیلی مهمی هست که منو نسبت به بچه دار شدن سرد میکنه اونم اینه که بچه های خونواده همسرم اکثر پسرهاشون اوتیسم یا پیش فعالی دارن و اوتیسم رو نمیشه با آزمایش قبل از بارداری متوجه شد.الان موندم چه کنم اگر بیارم مشکلی داشته باشه تا ابد بدبخت شدم اگر نیارم با حرف مردم چه کنم؟پیشنهاد شما چیه؟چیکار کنم بنظرتون؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه خانم دکتر مقیم آمریکا که تخصصش اوتیسم هست به خاطر بچه های اوتیسمی که داره چند وقت پیش اعتراف کرد که بعد از واکسن اوتیسم به وجود میاد البته هنوزم مستقیم نمیگن از عوارض واکسن هستن میگه تو بدن هست واکسن میزنی فعال میشه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یه خانم دکتر مقیم آمریکا که تخصصش اوتیسم هست به خاطر بچه های اوتیسمی که داره چند وقت پیش اعتراف کرد ...

منم شنیدم، و شنیدم که واکسن هپاتیت رو به همین علت حذف کردن.

خدایا تو بساز، تو بسازی قشنگه...!
یه خانم دکتر مقیم آمریکا که تخصصش اوتیسم هست به خاطر بچه های اوتیسمی که داره چند وقت پیش اعتراف کرد ...

اوتیسم ژنتیکیه بیشتر و در اثر عوامل محیطی فعال میشه...حالا مال اینا کلا فعاله...خودشون میگن کرنا اینطوریشون کرده خدا میدونه دیگه

من شنیدم اوتیسم از طرف مادر منتقل میشه ولی نمیدونم تا چه حد درسته

منم اینو شنیدم ولی خانواده همسرم معتقدن که بچه هاشون که مشکل دارن از طرف مقابل بهشون رسیده نه خودشون

منم نمیخوام بچه بیارم ، خودم آینده ای ندارم چرا باید اینکارو کنم ، حرف مردم اذیتم میکنه ولی نمیتونم بخاطر حرف مردم همچین ظلمی کنم ، خودم ن ماشین دارم ن طلا ن تفریح چرا باید یکی هم ب این شرایط اضافه کنم

اوتیسم ژنتیکیه بیشتر و در اثر عوامل محیطی فعال میشه...حالا مال اینا کلا فعاله...خودشون میگن کرنا این ...

اینا رو اینجوری دوست داشتن به ما نشون بدن اصلا بیماری ژنتیکی وجود نداره

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

برو دکتر صبا ترابیان و ببین اول مسخره کرده میگه هیچ ربطی به واکسن نداره الان میگه احتمالا ربط داره