2777
2789
عنوان

کی بلده برنج ایرانی خوب بپزه

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 50 پست
اها پس بیخیالش بشم برا امشب

اگر مهمان رودربایستی دارین بله

ریسکش بالاس

ممکنه باب میل شما نشه عزیزم

پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

چه جالب عزیزم مشخصه حرفه ای هستی گلم من شب میخوام غذام خوب بشه مناسبتی هس بنظرت همین ایرانیو درس کنم ...

ببین عزیزم برا اینکه مهمونی داری ی لیوان هندی هم قاطی کن باهاش برنجت قشنگ میشه تو پخت چون میگیمهمون دارم میگم اینکار و کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا آمارت کاملا غلطه

دقیقا

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

ببین عزیزم برا اینکه مهمونی داری ی لیوان هندی هم قاطی کن باهاش برنجت قشنگ میشه تو پخت چون میگیمهمون ...

عزیزم میگم کلا بیخیال این بشم ی وقت دیگه درست کنم االان از برنج پاکستانی درس کنم براشب

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

میتونی اگر 5تا لیوان بخوای بپزی سهتا ایرانی بزار 2تا هندی خیلی خوب میشهه

هندی ندارم گلم پاکستانی دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارهما هم پاکستانی و هندی نمیخوریمو ندیدم فروشگاه ها داشته باشنخیلی کمه

والا یک جوری جوابمو دادن بخدا گیج شدم متوجه نمیشم اصلا

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒..تهران💜

اگر مهمان رودربایستی دارین بله ریسکش بالاس ممکنه باب میل شما نشه عزیزم

نه عزیزم مهمون نیس ی مراسمی هس ک دوس دارم غذام خوب بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برنج من خیلی خوبه معمولا کشت دوم میگیریم ولی ندیدم وا بره هیچ وقت.در حد معمول که درست میکنی بزار جوش بخوره و ابکش کن.همیشه وقتی استرس داری یه چیزی خراب میشه،ریلکس باش

والا یک جوری جوابمو دادن بخدا گیج شدم متوجه نمیشم اصلا

بعضی شهرا کلا ایرانی نمیخورن

منم شنیدم اینو

میگن بد درمیاد قد نمیکشه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
بعضی شهرا کلا ایرانی نمیخورنمنم شنیدم اینومیگن بد درمیاد قد نمیکشه

چه عجیب نشنیده بودم .برنج صدری خوب قد میکشه واقعا

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒..تهران💜