2821
2789
عنوان

ترک پستونک

76 بازدید | 10 پست

سلام دوستان لطفا راهنماییم کنید دخترم یک سالو ۴ماهشه و رفلاکس آلرژیک داره.خواب شبش خیلی بده.و برای خواب خیلی به پستونک وابسته شده میخام شروع کنم پستونکشو ترک کنم .لطفا تجربه هاتونو در اختیارم بذارید

فقط میدونم یکدفعه بگیری بهتره

مثلا گم بشه

یا پاره بشه نتونه بخوره

البته اگه عقلش میرسه گم شدن چیه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه پستونک برای عروسکش بخر چند روز با هم بازی کنن و بعد بگو مثلا خرسی دیگه بزرگ شده و پستونکشو داده من براش نگه دارم تو هم هر موقع بزرگ شدی پستونکتو بده من مامانی

نمیدونم شاید جواب بده

روانشناس نیستم

دختر من ۲ سال و دوماه هنوز میدم بهش چون رفلاکس آروم میکنه

من طول روز مشغول غذا و بازی باشه اصلا ایراد نمیگیره ولی برای خواب وابسته اش تا صبح هی از دهنش میوفته هی بیدار میشه و گریه دیگه مغزم نمیکشه میگم ترکش بدم شاید بهتر شد خوابش دیوونه شدم

عقلش نمیرسه هنوز در اون حد

هروقت خواستی بگیری از اول صبح بگیر تا متوجه بشه که نیست، که شب غافلگیر نشه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜