2777
2789
عنوان

نمی دونم چرا بعضی ها جنبه ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 93 پست
خوب آقا کی گفته چندتا چندتا بگیریم ؟ تقسیم اموال و حق طلاق

چه ضمانتی هس ک چنتا چنتا نگیرین؟ اینم حرف خودتونه نه ما

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 اگه جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین فقط یادت باشه رو یکی از خانم هایی که بقول خودت رو شون قیمت گذاری شده مادر خودته🙂

من همه خانم هارو نگفتم گفتم که مردا ازدواج نکنن قیمت پایین میاد یعنی کوتاه میان منظورم قیمت مهریه بود

ببین فقط یادت باشه رو یکی از خانم هایی که بقول خودت رو شون قیمت گذاری شده مادر خودته🙂

من خیلی بی خود بکنم که به خانم های محترم توهین کنن منظورم ازدواج بود مهریه که زیاد این خانم ها میگن که زیر 206 کنسله

خدا شاهد توی منطقه ما اینجا دخترا روی خودشون قیمت میزارن

اگه این توهین نیست پس چیه ؟ رو خودشون قیمت میزارن؟

silenbutterfly ام اگه دیدید با این کاربری پیام میدم یعنی تعلیق شدم 🥲 بردگـی یعنی اینکه یک شخص دیـگر تصمیم بگیرد تو چـقدر و چه انـدازه آزاد باشیhttps://abzarek.ir/service-p/msg/2352937