2777
2789
عنوان

نمی دونم چرا بعضی ها جنبه ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 93 پست
والا معلوم شد ک جنبه ندارن اتفاقا همین مدت ک هو افتاده بود مهریه میخاد بشه چهارده تا سکه دیدی چه کلی ...

دقیقا

اصلا آینده مشخص نمیکنه

مهریه باید یه جور باشه که مرد نتونه بده

از قدیمم رسم بوده خانومای ایرانی با مهریه بالا ازدواج کنن

مام بهش پایبندیم

فقط خونواده های درب داغونن که سر مهریه چونه میزنن و ادا درمیارن

وگرنه خونواده های خوب میدونن دختر واسه ازدواج ضمانت مالی میخواد

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب گفتم مهریه این ها درست نیست باید برابر باشه تقسیم اموال مثل کشور ها اروپایی

بهت برنخوره ها ولی مردا جنبه تصنیف اموال ندارن همون مهریه رو کاریش نداشته باشین آقا تو یکی بیشتر نمیتونی بدی برو اون دختریو بگیر که یکی بیشتر نمیخاد

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 اگه جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

بهت برنخوره ها ولی مردا جنبه تصنیف اموال ندارن همون مهریه رو کاریش نداشته باشین آقا تو یکی بیشتر نمی ...

خوب آقا میگن که هرچی درآمد و مال مشترک توی زندگی مشترک بدست آوردیم نصف نصف راحت

گفتم که حق طلاق رو زن باید داشته باشه تا تقسیم اموال

حق طلاق و مهریه با هم تناقضی ندارن

جفتش اصلا

تنصیف اموالم چرته

تازه به نظر من حق طلاقم مهم نیس

مهریه فقط

مرد گشنه زاده ایرانی از خداشه حق طلاقو با مهریه تاخت بزنه

دیگه چیزی نیس که ازش بترسه😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

حق طلاق و مهریه با هم تناقضی ندارنجفتش اصلاتنصیف اموالم چرتهتازه به نظر من حق طلاقم مهم نیسمهریه فقط ...

خوب دیگه مرد گشنه ایرانی توی ایرانه زن ثروتمند توی کجاست ؟ خوب مهریه رو که مثلا مرد ندارن بده و بعدشم مرد طلاق نمیده

خوب دیگه مرد گشنه ایرانی توی ایرانه زن ثروتمند توی کجاست ؟ خوب مهریه رو که مثلا مرد ندارن بده و بعدش ...

مرد گشنه زاده دلیل نداره ازدواج کنه

باید بکشه کنار که نسلش منقرض بشه

مردایی که گشنه نیستن ازدواج کنن کافیه

دلیل نداره با کسی که حتی یه خونه کوچیک و ماشینم نداره ازدواج کنی که نتونه مهریه بده

مرد گشنه زاده دلیل نداره ازدواج کنهباید بکشه کنار که نسلش منقرض بشهمردایی که گشنه نیستن ازدواج کنن ک ...

پس زن که گردنش نمیگیرن چی ؟ مثلا پدرش میگه برو هرکاری می خوای بکن رو بار ما سوار نشو اونم نباید ازدواج کنه؟

پس زن که گردنش نمیگیرن چی ؟ مثلا پدرش میگه برو هرکاری می خوای بکن رو بار ما سوار نشو اونم نباید ازدو ...

نگیرن

زن تهش حقوق بازنشستگی پدرشو داره

مجرد بمونه زندگیش بهتر از زندگی با یه مرد بی پوله

گردن گرفتن توسط مردای چیپ خیلی مهمه مثلا؟

نگیرنزن تهش حقوق بازنشستگی پدرشو دارهمجرد بمونه زندگیش بهتر از زندگی با یه مرد بی پولهگردن گرفتن توس ...

نه درسته دقیقا به نظر منم خوب زن زشت هم ازدواج نکنه چیه همه فامیل مسخرش میکنن که با مرد خوب و آقا ازدواج کرده این اینطوریه

دقیقااصلا آینده مشخص نمیکنهمهریه باید یه جور باشه که مرد نتونه بدهاز قدیمم رسم بوده خانومای ایرانی ب ...

دقیقا من خودم پنجشنبه عقدمه 500 سکه و 3 دانگ خونه و 1000 شاخه گل رز مهریه امه بدون چک و چونه

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 اگه جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

نه درسته دقیقا به نظر منم خوب زن زشت هم ازدواج نکنه چیه همه فامیل مسخرش میکنن که با مرد خوب و آقا از ...

نظر شما مهم نیس

نظر شوهرش مهمه

و مرد اگه مرد باشه کسی نگاه چپ به زنش کنه جرش میده

نگاه خودت نکن که میتونی با خواجه سنبل رقابت کنی از نظر خدازدگی

نظر شما مهم نیسنظر شوهرش مهمهو مرد اگه مرد باشه کسی نگاه چپ به زنش کنه جرش میدهنگاه خودت نکن که میتو ...

خوب اره ولی دهن پدر مادرش چی ؟ اون ها چی میشن خواهرش چی میگن این چیه گرفتی