2777
2789
عنوان

نمی دونم چرا بعضی ها جنبه ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 93 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهریه ها همیشه بالا بوده و مردام مشکلی نداشتن و قبول میکردن

فقط گشنه های لوزرن که امروزه دارن سرش چرتکه میندازن

و الا کسی نمیخواد بگیرتش

صرفا یه ضمانته

من خودم ۳۷۰ تا مهرمه

مامانم ۳۰۰ تا

دوستام ۵۰۰ و ۱۸۰ و ۲۲۰ و...

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

خودم ب شخصه بدون مهریه ازدواج کردم شوهرم میگفت تاریخ تولد ولی من پدرم گفت دخترم فروشی نیست

هرچندک الان کمتر کسی پول داره بده مهریه و اونیم ک پولشو داره فطعا اشنا هم ریاد داره ک مهریه رو بکنه قسطی و طرفو جون ب لب کنه

ولی در کل

مهریه نزدم

و خدارهزارمرتبه شکر زندگیمم خوبه🙏🏻😁

خوب میگن حق طلاق بگیرن حق حضانت بچه تقسیم اموال مشترک

اگه میتونی لپذیری ک همه حقوق از جمله همون تنصیف اموال و بدی اون موقع میتونی بگی مهریه زیاد خواستن اشتباه ولی وقتی فقط از حقوق حق کار و تحصیل بدی حقی نداری بگی مهریه کم

این قیمت گذاشتن نیست؟ خوب شما کدام پسر دیدن که به دختر بگه که مثلاً عکس بدنتو بفرست ببینم برای ازدوا ...

شما که صبح تا شب تو این سایت داری میچرخی ندیدی تاحالا؟

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

اگه میتونی لپذیری ک همه حقوق از جمله همون تنصیف اموال و بدی اون موقع میتونی بگی مهریه زیاد خواستن اش ...

تنصیفم آخه چرته

تنصیف تا ۵۰ درصد امواله به تشخیص دادگاه

ینی ممکنه اصن بگن ۵٪😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

همینه که هس نمیتونی زن نگیر یه زن راحت تر

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 اگه جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

خوب اخه خانم به خدا این بیشتر به ادم بر میخوره که یک دختر بیاد یعنی خدا شاهده پدرش اصلا قبولش نداره ...

خب اخه اون دختر داره حرفش میزنه شما میتونی قبول نکنی و بری سراغ یه دختر دیگه چرا اصرار دارین همه دخترها قانع باشند بعضی دخترها هم اینطوری اند.اما همه نه

خدا شاهد توی منطقه ما اینجا دخترا روی خودشون قیمت میزارن

خب ازاون منطقه زن نگیر برو سراغ خانواده ای که هنوز معنی ارزش براشون ازبین نرفته

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.