2777
2789
عنوان

نمی دونم چرا بعضی ها جنبه ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 93 پست
یعنی میگین که فلان چیز رویایی رو باید بگیری فلان خونه فلان جنس مهریه اندازه خون 100نفر خود ادم میگه ...

مهریه قیمت گذاشتن نیست

حق زنه حالا نمیگم خیلی بالا باشه اینجا دیدم خانم های گفتن مثلا بچه دارن مهریه اشون خیلی کم بود شوهر با دوتا بچه رفته پی....

خیلی مردها هستن خودشون معمولی ان ولی خب سراغ دخترای میرن خیلی به خودشون میرسن خوب اونا سراغ زیبایی میرن ایراد نداره اون دخترها هم مهریه زیاد میخوان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهریه قیمت گذاشتن نیستحق زنه حالا نمیگم خیلی بالا باشه اینجا دیدم خانم های گفتن مثلا بچه دارن مهریه ...

دقیقا درسته این حق رو کی داد؟ قانون خوب قانون هم حق طلاق و حضانت بچه رو داده به مرد دادن پس درست؟

دقیقا درسته این حق رو کی داد؟ قانون خوب قانون هم حق طلاق و حضانت بچه رو داده به مرد دادن پس درست؟

مهریه خدا تعین کرده

ولی هیچ جا نگفته بچه باید از مادر گرفته بشه

من الان حرف چیز دیگه ای بود میگم اون مردی خودش میره دنبال دختری به خودش خیلی رسیده خانواده ای که خیلی پولداره خودش داره انتخاب میکنه مهریه بالا بده کسی مجبورش نکرده

به منم برخورد حرفتون

خوب اخه خانم به خدا این بیشتر به ادم بر میخوره که یک دختر بیاد یعنی خدا شاهده پدرش اصلا قبولش نداره میاد میگه من خرجم بالاس یکی باید خرج منو بده زیر 206 کنسله فلانی کنسله

خدایی با این قوانین جدید مهریه دیگه همین مونده شما اعتراض کنید

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم