2777
2789
عنوان

حفظ کردن

64 بازدید | 13 پست

سلام خانوما واسه تقویت حفظ کردن پسرم چیکارکنم 7سالشه سوره و سوال های کوتاه روراحت حفظ میکنه اما سوال های طولانی رو نمیتونه حفظ کنه خسته شدم دیگه 😭😭یکم پیش سره اینکه نتونست حفظ کنه بدرفتاری کردم به گریه افتاد خودمم گریم گرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم چندبارتکرار طبیعیه واسه حفظ سوال 4خطی؟

چون کوچیکه ۴، ۵ بار میشه بیشتر توضیح بدید منظورتون از سوال چیه؟ یعنی فارسیه؟ اگه

خاک ایران زمین نگهدار تن سرد و بی جانت🤎

اخه معلمشون میگه دقیق باید همون که نوشته شده رو بدون کم وکاستی بگه

وا ...

با اولیای همکلاسیاش صحبت کن ببین اونا چی میگن

اگه ناراضی بودن با مدیر صحبت کنید بگید خیلی سخت میگیره

چندمه پسرتون

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم

نه سوال های علوم هست فارسی نیست

اها خب اونا رو سعی کنید بهش یاد بدید با فیلم و کارتون ولی قرآن رو حق میدم واقعا سخته

من خودم حفظیلتام خیلیییییی بده ولی انقد تمرین میکنم گاها ۱۰ بار که آخرش فول فول میشم

خاک ایران زمین نگهدار تن سرد و بی جانت🤎

وا ...با اولیای همکلاسیاش صحبت کن ببین اونا چی میگن اگه ناراضی بودن با مدیر صحبت کنید بگید خیلی سخت ...

کلاس اولیه معلمشون خیلی اخلاق بدی داره با اینکه تو درساش عالیه فقط توی علوم توحفظ کردنش کمی مشکل داره بقیه درساش اوکیه ولی توکارنانه اش اصلا خیلی خوب نمیده الان نمره شایستگی های عمومیش روتوکارنامه خیلی خوب داده بود ولی چون توکلاس یبار پسرم برگشته بادوستش حرف زده برداشته کارنامه شو خط خطی کرده نمیره شایستگی عمومی رو کرده نیاز به تلاش

کلاس اولیه معلمشون خیلی اخلاق بدی داره با اینکه تو درساش عالیه فقط توی علوم توحفظ کردنش کمی مشکل دار ...

وا

تاثیر بدی میذاره رو بچه با این اخلاقش

چقد عنقه

دیدی اگه بچه اذیته مدرسش رو عوض کن

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم

اها خب اونا رو سعی کنید بهش یاد بدید با فیلم و کارتون ولی قرآن رو حق میدم واقعا سخته من خودم حفظیلتا ...

نه قران اینارو خوب یادمیگیره حتی سوال های کوتاه روراحت حفظ میکنه ولی تفاوت ریشه های افشان و راست روچدن جوابش 4خطیه نتونست حفظ کنه. عکس سوال هاروبالا گزاشتم

وا تاثیر بدی میذاره رو بچه با این اخلاقشچقد عنقه دیدی اگه بچه اذیته مدرسش رو عوض کن

ااره خیلی اخلاق بدی داره باید صحبت کنم اگه ادامه بده حداقل کلاسشو عوض میکنم