2789
عنوان

فلج بلز

41 بازدید | 1 پست

سلام

میخوام در مورد فلج باز صحبت کنم من ۵ ماه پیش بود که دچار فلج بلز شدم و نذر کردم که اگه خوب شدم بیام درموردش توضیح بدم شاید بتونم کمکی کنم به کسی که الان درگیر این بیماری، ۲۲ سالم بود و شب تولدم بود شب وقتی میخواستم ارایش کنم حس میکردم لبم کج شده و میخندیدم کج میشد به بقیه که میگفتم اونا مسخره میکردن و میگفتن تو حساس شدی ولی روز قبلش سرم و گوشم خیلی درد میکرد فرداش که بیدار شدم چشم راستمو نمیتونستم کامل ببندم و با تاخیر نسبت به چشم چپم پلک میزدم کم کم سمت راست صورتم بی حس شد وقتی میخندیدم یه طرف صورتم سر بود و دهنم کج میشد حالت عادی زیاد معلوم نبود ولی وقتی میخندیدم یا پلک میزدم معلوم بود بعد سه روز رفتم دکتر و گفت که دچار فلج بلز شدی حیلی حالم بد بود مخصوصا که تو اینترنت بعضیا میگفتن ما چند سال خوب نشدیم و.. اصلا از خونه بیرون نمیرفتم و همش گریه میکروم فکر میکروم تا اخر عمرم دیگه خوب نمیشم حتی به خودکشی ام فکر میکردم

دکتر بهم گفت یک هفته بگذره خوب میشی و چند تا قرص و یه سرم و یه آمپول داد که آمپول رو پیدا نکردم ولی تو همین نی نی سایت یکی توضیحاتی درمورد لین بیماری داده بود که واقعا کمکم کرد هر روز یدونه قرص زینک میخوردم خودم تو خونه کرزش صورت انجام میدادم که ورزشاش تو نت هست و قطره اشک مصنوعی استفاده کردم( البته لطفا اینارو با پزشکتون درمیون بزارین و سرخود استفاده نکنین چون بدن هرکی با بقیه فرق میکنه) هرر میوه یا غذای مقوی که بود به زورم شده میخوردم تا یکم سیستم ایمنی بدنم قدی تر بشه همش در حال استراحت بودم و خوابم رو خیلی زیاد کروم به خودم اصلا فشار نمیاوروم که کاری کنم و تا میتونستم استراحت میکردم و چون واقعا وقتی تجربه ی بعضیا رو که میخوندم میگفتن چند سال خوب نشدن خیلی استرس میگرفتم و نا امید میشدم دیگه قول دادم به خودم که اصلا درمورد این بیماری چیزی از نت نخونم و واقعا معجزه کرد باعث شد خیلی روحیه ام بهتر بشه چون ناخوداگاه تو اون شرایط هنش پیام های منفی رو بیشتر میخوندم و خیلی نا امیدم میکرد ولی دیگه قول دادم که تو نت در این مورد چیزی نخونم چون ارامش خیییلی مهمه بعضی وقتا که عصبی میشدم حس میکردم صورتم خیلی بدتر میشه و عضلات صورتم داره سفت میشه تا میتونستم ورزشارو انجام میدادم و استراحت میکروم و خداروشکر تقریلا بعد سه هفته خوب شدم لطفا امیدتونو از دست ندین و تا میتونین قران بخونین و با خدا حرف بزنین خیلی ارامش میده بهتون اگه سوالی داشتین درخدمتم