2777
2789
عنوان

حالم خیلیییی بده

172 بازدید | 10 پست

نمیدونم چیکار کنممم😭😭😭

بمونم پشت کنکور با این شرایط قبول نمیشم

برم دانشگاه ازاد خب خوشم نمیاد

ازدواج میترسمممممم از تجربه بدم که داشتم

حالم خبلی بده بمیرم بهتره کاش بمیرمممممم

خودمو بکشم راحت شم

از طرف خانوادم روم فشاررررر دارم روانی میشم

من میترسمممم از ایندم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

رو خودت کار کن اونم فقط،با فکرت.. ب هر چ فکر کنی همون میشه...

خستم از زندگی از خودم خسته شدم

یه ازدوج ناموفق داشتم خیلی بهم ضربه زدددد

اصلا نمیدونم چطور خودمو نجات بدم چیکار کنم

خستم از زندگی از خودم خسته شدم یه ازدوج ناموفق داشتم خیلی بهم ضربه زدددد اصلا نمیدونم چطور خودمو نجا ...

مگه تنها کسی بودی ک ازدواج ناموفق داشتی،؟؟؟؟ اووو بیا برو تحقیق کن خیلیها ازدواج دومشون از اولی خیلییییی عالی تر بوده بیا برو ورزش و باشگاه و یک هنری و موزیکهای،شاد گوش بده تا افکار پریشون میریزه رو سرت برو پیاده روی همچی دست خودته

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
مگه تنها کسی بودی ک ازدواج ناموفق داشتی،؟؟؟؟ اووو بیا برو تحقیق کن خیلیها ازدواج دومشون از اولی خیلی ...

میخوام درس بخونم وقت این کارارو ندارم درس افسروم کرده شرایط کنکور خیلی سخت شده الم بده واقعا

نامزد سابقم سریع ازدواج کرد ۳ ماه بعد جداییمون رفت خواستگاری و ازدواج کرد من نمیتونم اصلا خواستگار خوبم دارم میترسم خیلییی

میخوام درس بخونم وقت این کارارو ندارم درس افسروم کرده شرایط کنکور خیلی سخت شده الم بده واقعانامزد سا ...

اول هدفت مشخص کن اول درس بعد ازدواج یا برعکس فقط روی یکیش تمرکز کن ...اونو ولش کن ک ازدواج کرد و رفت خودتو دریاب اون دیگه مهم نیس چرا خودتو با اون مقایسه میکنی.. برای درس هم یکبند نشین گاهی وسطش یکساعت وقت بزار برای ورزشی گردشی چیزی ...

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
اول هدفت مشخص کن اول درس بعد ازدواج یا برعکس فقط روی یکیش تمرکز کن ...اونو ولش کن ک ازدواج کرد و رفت ...

نه اصلا به اون کار ندارم ازش بدم میومد بهترم که رفت ازدواج کرد از مزاحمت هاش راحت شدم

همون دارم درس میخونم ولی خمش میترسم قبول نشممم