2777
2789
عنوان

بچه خواهرشوهر پرو

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 25 پست
ببخشیدا با یه بچه هشت ماهه آدم همچین مهمونیه پر زحمتی نمیگیره اونم با مهمونایی ک خودت میدونی چ فرهنگ ...

من بچم ۵ ماهه بود اصلا هم دلم نمیخواست مهمونی بدم ولی جاریام برادر سوهرام اصلا انگار نمیدونم چی بگم بهشون بیاد عین نخوردها ففط میخواستن بیان خونم اخرم خودشونو انداختن خونه من فک کن ۲۵ نفر ادم من با بچه ۵ ماهه که کولیک رفلاکس بی خوابی داشت تازه با شوهرمم سرشون دعوام شده بود ولی اومدن از بس بی شعور بی فرهنگ بودن گاهی میان به گفته ما نیست خودسونو دعوت میکنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا خدااااا بچس دوست داشته با بچه بازی کنه منتها تحت نظر اینقد خشونت برا چی مکه از عمد اینکاررکرده

بعضی بچه ها نفهمن بزرگتراشون نفهم تر بایدباهاشون برخورد کرد مگه این خانوم ادم نبوده که خواهرشوهرگاوش بچشو ول کرده پیش این بدبخت با کلی کار وبچه ۸ماهه

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️

بعضی بچه ها نفهمن بزرگتراشون نفهم تر بایدباهاشون برخورد کرد مگه این خانوم ادم نبوده که خواهرشوهرگاوش ...

خوب میتونسته قبول نکنه بگه کار دارم نمیرسم تر و خشکشدن کنم

خدا هست و خدا هست و خدا هست........
دقیقا همون موقع باید زنگ میزد خواهرشوهرش دادو بیداد ک بیا نمیتونم بچه هارو کنترل کنم

والا بعضیا نفهمیو گردن گرفتن مثل خواهرشوهراین خانوم

خوب میتونسته قبول نکنه بگه کار دارم نمیرسم تر و خشکشدن کنم

یکی شاید زبون نداره خجالتیه کم روعه اون نفهمی که درک نداره بایددرک کنه ن اینکه سواستفاده کنه تازه وبچشم بزاره وباخیال راحت بره گردش

من بچم ۵ ماهه بود اصلا هم دلم نمیخواست مهمونی بدم ولی جاریام برادر سوهرام اصلا انگار ...

چ بی ملاحظه

واقعا نمیفهمم چجوری روشون میشه

وقتی اونا خودشونو میزنن ب پررویی شما هم بی رودرواسی بگو ببخشید شرایطشو ندارم ان شاءالله ی فرصت دیگه بچم اذیت میکنه

هیچکس ارزش اینو نداره ب خودت سخت بگیری

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴

چ بی ملاحظه واقعا نمیفهمم چجوری روشون میشه وقتی اونا خودشونو میزنن ب پررویی شما هم بی رودرواسی بگو ب ...

نمیدونی من چقدر با اینا دعوا کردم تو این چند سال چقدر با شوهرم دعوا کردم از بس هر جا میشستن میگفتن کی بیایم خونتون کی شام میدید انگار گشنه ان الانم اوایل امسال تو یه مهمونی حالشونو گرفتم تو حالت قهرن با من شکر خدا سر سنگینن دیگه هی حرف نمیزنن به قران من تا ۶ ماهگی حاملگی پر خطر و ویار وحشتناک داشتم گه مامانم برام غذا میورد یا شوهرم از،بیرون میخرید اصلا اشپزی نمیتونستم بکنم بعد اینا هی میگفتن کی بیایم چرا دعوت نمیکنید هرچی سوهرم میگفت ایشالله حال خانومم خوب بشه اصلا نمیفهمیدن اخرم یه بار تو ۷ ماهگیم اومدن سوهرم غذا گرفت از بیرون خوردن ولی باز من باید یه خونه جمع میکردم دیگه خودت میدونی یه مهمون بیاد هرچقدرم شوهر ادم کارا رو بکنه باز کار هست که مردا نمیتونن خیلی بیشعورن ازشون متنفرم