elahee1386 مدیر استارتر عضویت: 1404/09/27 تعداد پست: 34 عنوان بعد مرگ چی میشه😔 48 بازدید | 4 پست کجا میریم؟ من خیلی دوس دارم مرگ تجربه کنم برام جالبه میخام بدونم دنیای بعد مرگ چه شکلیه شما از مرگ میترسین یا نه؟ راسته که شب اول قبر جسم آدم فشرده میشه باد میکنه ؟💔 امروز | 11:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
samyar1399 عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 1290 هیچ کدوم از اونایی که تجربه کردن نیومدنهمههه اینایی هم که میگن من رفتم و برگشتم و... همششش ساخته ذهن خودشون هست هیچچچ کس نمیدونه
اهلاوسهلا عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2395 هیچ کسی نمیدونه بفهمه اونجا چه خبره تا وقتی که بمیری و اونوقتم دیگه تحربیاتت بدرد این دنیا نمیخوره اونایی هم که رفتن و برگشتن بخش خیلی کوچیکی از برزخ رو دیدن خود قیامت و محشر باز یک دنیای کاملا متفاوت از برزخه میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
زیکزاک عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 13978 هرچیز علمی شنیدی راست چون ثابت شدست بقیش در حد حرف هیچ کس از بعدش خبر نداره هیچ مرده ایم زنده نشده نگران فردایت نباش.. خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷