2777
2789
عنوان

اگه انقدرپول داشتین چیکارمیکردین

188 بازدید | 11 پست

30ملیون20ملیونم وام نوشتیم میخام ماشین بخرم(میدونم با این پول نمیشه میخام بذارم توبانک وام بگیرم) مثلا3یا4ماه که بمونه سه برابرمیشه

ازطرفی تا سه چهارماهه دیگه ماشین میره بالاترقطعانه؟

شمابودین چه میکردین؟

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

من خرج میکنم متاسفانه

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلا میخریدم.

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ادب مثل عطر زدن میمونه، ما برای خودمون استفاده میکنیم اما دیگران هم ازش لذت میبرن، به نظرم ادب حیاتیترین و مهمترین ویژگیای هست که یک نفر میتونه داشته باشه، ادب فقط مختص به یک جای خاص نیست، آدم باید هرجایی و هر زمانی و در هر موقعیتی ادب داشته باشه، ادب دوست داشتن، ادب معاشرت، ادب عاشقی کردن، ادب رفاقت، ادب همکاری، ادب گفتگو که اینجا توی نی نی سایت خیلی مهمه، به زبون سادهتر ادب همون حرمت نگه داشتن خودمونه. با ادبها عالیجنابن. کسی که با ادبه حتی وسط بحث هم دوست داشتنیه، ادب خاصترین و کاریزماتیکترین ویژگی یک انسانه. با ادب باشید و به بچههاتون هم ادب یاد بدید. سودش به خودتون برمیگرده.

چون قصدت خرید ماشینه به نظرم همون بانک که میدونی اخرش قطعی چه قدر دستت میاد بهترین گزینه هست . یه وقت با خرید طلا یا دلار و بورس و اینا وسوسه نشو .چون مدت کوتاه میخوای برش داری معلوم نیست چی بشه همین الان هم تقریبا نصفیش وامه . جای ریسک نداری که روی اصل پول هم ضرر کنی بذار بانک نهایتش اینه که قیمت بالا رفت ماشین صفر نمیخری یه ماشین تمیز ولی کار کرده میخری با پولت

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
سه برابرشم بدن بازم ماشین نمیکنه که،مگر اینکه طلایی چیزی بفروشی کنارش

چرابابامیشه داییم یه پرایدخرید170

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

امضات چه قشنگه. انقدر رفتارها از دیگران دیدم و متعجب شدم! که دیگه روابطم با ادم ها محدود کردم

❤️❤️❤️❤️دقیقا از ادما هر انتظاری بایدداشت

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️