2821
2789
عنوان

ام اس

161 بازدید | 18 پست

کسی از ام اس چیزی میدونه؟

من دو سه روزی میشه پاهام سست میشه فک میکنم زور نداره را برم یا فک میکنم راه میرم یه پام بلند نمیشه به هرحال سست شده و از درون درد میکنه

قبل اونم گردنم درد میکرد فک کردم دیسک گردن دارم یه قسمتی از نخام بود

گوگل زدم آورد که خستگی و اینا علایم ام اس هستش

کسی چیزی میدونه؟

اینو دکتر تشخیص میده

هر بی حسی نشانه ام اس نیست

تو گوگل برای سرماخوردگی هم سرچ کنی دور از جون میگه علائم سرطانه

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اینو دکتر تشخیص میدههر بی حسی نشانه ام اس نیستتو گوگل برای سرماخوردگی هم سرچ کنی دور از جون میگه علا ...

بی حس نهه گفتم سست میشه شایدم تلقین خودم باشه نمیدونم

بی حس نهه گفتم سست میشه شایدم تلقین خودم باشه نمیدونم

شاید مشکل دیگه ای داری

یه ویزیت برو خیالت راحت میشه

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

تا آزمایش ندی معلوم نمیشه

من یه مدت طولانی همش بی دلیل دست یا پا یا گردن خواب میرفت گزگز میکرد

واقعا فکر میکردم ام اس دارم دیگه

بعد یه اتفاقی پیش آمد سرم شلوغ شد بهش فکر نکردم تموم شد

منظورم اینه که گاهی بهش فکر میکنیم علائم بیشتر میشه

تا آزمایش ندی معلوم نمیشهمن یه مدت طولانی همش بی دلیل دست یا پا یا گردن خواب میرفت گزگز میکردواقعا ف ...

ارهههه واقعا منم میگم شاید زیاد تلقین کردم برا اونه میبینی مثلا یکی دو ساعت سرم درگیر یه چیزی شده اصن یادم نمیاد پام اینجوری شده یا نه وقتی بیکارم میرنه ب سرم

علایم دیگه چی؟

مثلن تاری دید مشهود داشتی؟؟یا گزگز زیاد دست و پا...یا پرش پلک یا اعضای بدن

اقوام من داشتن

اول با تاری دید شروع شد 24ساعت دیدش فوق العاده ضعیف شد دکتر بردن و بعد 24ساعت خوب شد ولی بعد کم کم دردها و لنگ زدنها و ....شروع شد...الان طفلی دیگه ولیچر نشین شده😢

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
علایم دیگه چی؟مثلن تاری دید مشهود داشتی؟؟یا گزگز زیاد دست و پا...یا پرش پلک یا اعضای بدناقوام من داش ...

هیی بمیرم براشش

نه تاری دید ندارم وای چشام درد میکنه

نه گز گز هم ندارم

قبلا بخاطر دیر خوابیدن پام انگار نبض میزد

2790
2823
2791
2779
2792