2777
2789
عنوان

😂😂😂😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 123 پست
دیگه حال خوب نیست

چرا بابا فاز منفی نیاااا🎶💃🎶💃😂😂

با دل ما را بیااااا🎶💃💃💃💃😂😂😂😂

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پولشون باید حساب کنی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تو بخند و شاد باش... 😂💃💃🎶🎶😂💃

پولشو خودم حساب مینومایم😂💃😂💃

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

از یه کچل می پرسن اسم شامپوت چیه؟ می گه من شامپو لازم ندارم از شیشه پاک کن استفاده می کنم!😂😂😂😂😂 ...

😂

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

😂😂😂عاشقتم ینی🤣

هرچی ک عاشخمی، خودم بیشترشم😂😂😂😂💃💃💃

تو عشخ منی.. جون. منی... برام لاک میزنی؟؟ 💅💅💃💃

اگه واسم لاک بزنی خودم عاشقت میشم،،بلاگردونت میشم...وای وای حالا وای وای خیلی💃💃🎶🎶💃🎵🎵💃🎵🎵💃🎶🎶💃😉 ،

۱۰۰ خرید خودمه بخدا..زیر۱۰۰ بدم ضررکردم

حالا تو ببر.. خودم حسابش میکنم... 😉😂😂😂

حالا وای، وای،،، وای وای وای،،،، 😂😂💃💃🎶💃🎶

دامن میپوشم چین دار و چین داراز اینجا قر میدم تا ته بازار💃💃

حالا وای وای 😂😂😂💃🎶🎶

دامن میپوشم چین دارو چین دار🎶💃🎶

چشمک میزنم به مرد پول دار💃🎶💃🎶🎶

پولک دار،، پولک دار،، 💃🎶🎶🎶

آخيش حالمون خوب شد

چه خوب، شد، خوشمون شد،، 😂😂💅💅💅🎶💃🎶💃💃

خودمونو عشقه.... 🎶💃💃💃💃🎶💃🎶

این روحیه شاد با این پروفایل در تضاده که😂

پروفمو شادش کردم. فقط بخاطر تووو😂😂

اهاااا... حالا یک دو سه

جانم باش 😂😂😂🎶🎶داد اژ دل 🎶💃🎶فریاد از دل 💃🎶🎶🎶💃🎶🎶