2777
2789
چشم من ۵ صلوات فرستادم برای حاجت روایی شما شما هم یه دعا داسته باشید برای شفای همه ی مریض ها زن دای ...

امروز سالگرد پدرمه.😭

ممنون عزیزم. ان شاالله خدا بهش سلامتی بده.براش ایت الکرسی میخونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز سالگرد پدرمه.😭ممنون عزیزم. ان شاالله خدا بهش سلامتی بده.براش ایت الکرسی میخونم

ای خدا من

خدا صبرت بده

نیاز به زحمت نبود عزیزم دعای زبونی شما هم کفایت میکرد

ایشالله عاقبت بخیر و خوشبخت بشید

من شمارو دعا هم میکنم صلوات هم میفرستم براتون ایشالله به حاجتی که دارید برسید

ممنون عزیزم🙏اگه میشه برا بابام دعا کنید دور از جونتون سرطان داره حالش وخیمه.۵ روزه حتی آب هم نمیخوره.به زور سرم مونده😭

ممنون عزیزم🙏اگه میشه برا بابام دعا کنید دور از جونتون سرطان داره حالش وخیمه.۵ روزه حتی آب هم نمیخور ...

چشم چشم من دریغ نمیکنم

اما ایشالله امام زمان به دادش برسه و حال دلتون رو خوب کنه

به حق حضرت علی و نزدیکی روزه پدر حالشون خوب بشه.

واقعا صلوات تاثیری داره تو حاجت روایی؟ من قبلا خیلی اعتقاد داشتم ولی الان بنظرم خیلی مسخره اس چون صل ...

من برای پدرم خواستم .امروز سالگرد فوتشونه.

راستش من چله گرفتم به ارزویی رسیدم که انتطارش رو نداشتم.زیارت عاشورا روه مخسلس سرسری خوندم. نمی دونم چی شد،خدا به دلم نگاه کرد

ممنون عزیزم🙏اگه میشه برا بابام دعا کنید دور از جونتون سرطان داره حالش وخیمه.۵ روزه حتی آب هم نمیخور ...

درکت می کنم عزیزم. ان شاالله حالش خوب بشه.تو رو خدا روحیتون رو از دست ندین.

براشون ایت الکرسی می خونم

فدات عزیزم.خدا پدرتون رو بیامرزه.روحشون شاد.چرا فوت شدن؟😔

ممنون. پیوند کلیه داشت چندین سال پیش. یهو بیماری های مختلف گرفت. دیابت. ورم شدید بدن پس زدن کلیه و هزار تا مریضی دیگه. بعد یه سال مقاومت فوت. اینم بگم پدرم از جوونیش مریص بود ولی ردحیه داشت. همین به نظرم عامل این بود که زندگیش با شادی گذشت