2777
2789
عنوان

پسری که

166 بازدید | 19 پست

چکت کنه پیام بده بعد حذف کنه بپرسی شما بگه بهتره من همینجور گمنام بمونم فقط بیام استوری ببینم بعد حذفش کنه(دوست داداشمه تازگیا اکانت روبیکامو پیدا کرده خودش نوشته بود دیدم مثل اکانت اینستا شاید مثل هم باشه شانسی زدم البته این پیامه و چند روزه سلام خوبین میفرسته حذف میکنه) منم یه دوبار استوری اینستا شو دیدم آخه دیدم مرده مث قبل پیام نداده دیگه اینستا فک کنم خیلی اشتباه کردم

چیه

موضوعش چیه

قصدش چیه

کراشه روت

ای بابا آخه خجالت داره هی پیام حذف کردن یه ماه پیشم خودش اومد دایرکتم میخواست سر موضوع حال داداشم بهم نزدیک شه اما من اهل دوستی نیستم اونم با دوست داداشم

البته هفت سال پیش اومده خواستگاریم جواب نه شنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۷ سال پیش اومده و جواب منفی گرفته و شاید فکر میکنه بعد ۷ سال شما قبولش میکنی

به نظرم اگه میخوای قبولش کنی وقتی پیام داد بهش بگو من خوشم نمیاد خارج از نظر خانواده بخوام با کسی دوست باشم و اگه قصدتون جدی هست با خانواده مطرح کنید ولی اگه هنوز نظرت منفیه بلاکش کن و تمام