khatereh_۴۰۳ مدیر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5569 عنوان به چت جی بی تی گفتم که چهار سال دیگه 😂💔🤌 | مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 57 پست من متولد 2010 هستم الان ۱۵ سالمه به چت جی بی تی گفتم سال ۲۰۳۰ که ۱۹ سالم میشه عکس خودمو دادم بهش گفتم تقریبی چه شکلی میشم اینو داد خوشحال باشم ؟ نظرتون چیه؟ شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸 دیروز | 03:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m_blossoom عضویت: 1404/03/05 تعداد پست: 1974 نمیدونم چرا حس نمیکنم با تلفن حرف بزنمبنظر خودم حضوری یه روانشناس برم بهتره حضوری که قطعا بهتره یه روانشناس حضوری از نت پیدا کن که تو شهرتون باشهاز چت جی بی تی بپرس فقط صنوبر🌹
m_blossoom عضویت: 1404/03/05 تعداد پست: 1974 نمیدونم چرا حس نمیکنم با تلفن حرف بزنمبنظر خودم حضوری یه روانشناس برم بهتره با خانواده مادری یا پدری ات در ارتباط هستی؟ مثلا بری پیش شون واینا فقط صنوبر🌹
خانوم_هومنم عضویت: 1404/01/08 تعداد پست: 3525 خیلی کوچولوییی سال ۲۰۱۰ کن ۱۳ سالم بود و خیلی خوب اونوقتا رو یادمه🫠🫠🫠 خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨
khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5569 حضوری که قطعا بهتره یه روانشناس حضوری از نت پیدا کن که تو شهرتون باشهاز چت جی بی تی بپرس پیدا کردم یه روانشناس عالی با امتیاز ۱۰۰ درصد و راضی بودن تمام مراجعه کنندگان توی نظرات عضو انجمن روانشناسی آمریکاس شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5569 با خانواده مادری یا پدری ات در ارتباط هستی؟ مثلا بری پیش شون واینا مادری کلا قطع ارتباطم از وقتی مادرم فوت شده از ۴ سال پیشاما پدری کما بیش زیاد نه شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
m_blossoom عضویت: 1404/03/05 تعداد پست: 1974 پیدا کردم یه روانشناس عالی با امتیاز ۱۰۰ درصد و راضی بودن تمام مراجعه کنندگان توی نظرات عضو انجمن ر ... عزیزم چه خوبفردا زنگ بزن نوبت بگیرهزینه اش هم بپرساگر هزینه اش گرون بود از 1480 روانشناس بپرس . اون جاهای رایگان و ارزون معرفی میکنه فقط صنوبر🌹
khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5569 عزیزم چه خوبفردا زنگ بزن نوبت بگیرهزینه اش هم بپرساگر هزینه اش گرون بود از 1480 روانشناس بپرس . اون ... باشه زنگ میزنم فردا ببینم چطوریه شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
m_blossoom عضویت: 1404/03/05 تعداد پست: 1974 مادری کلا قطع ارتباطم از وقتی مادرم فوت شده از ۴ سال پیشاما پدری کما بیش زیاد نه چرا قطع ارتباط اخه؟ اگر خاله داری باهاشون رفت و امد کن حیفه عزیزم فقط صنوبر🌹
khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5569 چرا قطع ارتباط اخه؟ اگر خاله داری باهاشون رفت و امد کن حیفه عزیزم خاله هام فوت شدن خانواده مادری خوبی ندارم برا همین ارتباط نگرفتم شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
m_blossoom عضویت: 1404/03/05 تعداد پست: 1974 خاله هام فوت شدن خانواده مادری خوبی ندارم برا همین ارتباط نگرفتم هرجور میدونی عزیزممن مثل خواهرت . خوشحال میشم باهام حرف بزنی فردا هم بهم بگو روانشناس چیشد فقط صنوبر🌹
m_blossoom عضویت: 1404/03/05 تعداد پست: 1974 خاله هام فوت شدن خانواده مادری خوبی ندارم برا همین ارتباط نگرفتم الان برو بخواب فردا حداقل سرحال باشی عزیزم فقط صنوبر🌹
khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5569 هرجور میدونی عزیزممن مثل خواهرت . خوشحال میشم باهام حرف بزنی فردا هم بهم بگو روانشناس چیشد باشه مرسی عزیزم از وقتی که گذاشتی 🩷واقعا خوب بود که بهم اینو گفتی چون هی پشت گوش مینداختم چند سال به امید اینکه خودش خوب شه شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
m_blossoom عضویت: 1404/03/05 تعداد پست: 1974 باشه مرسی عزیزم از وقتی که گذاشتی 🩷واقعا خوب بود که بهم اینو گفتی چون هی پشت گوش مینداختم چند سال ب ... فداتشم قشنگمموفق باشی فقط صنوبر🌹