2777
2789

من متولد 2010 هستم الان ۱۵ سالمه به چت جی بی تی گفتم سال ۲۰۳۰ که ۱۹ سالم میشه عکس خودمو دادم بهش گفتم تقریبی چه شکلی میشم اینو داد خوشحال باشم ؟ نظرتون چیه؟

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

چجوری اینکار میکنی اشتراک خریدی؟

خدایا نگذر ازش 💔اون باعث تمام رنجا و عذابایی که میکشم اونه که باعث شده ایمانم بهت کم بشه نگذر قربونت برم نشونم بده تا داغ دلم اروم شه 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیبایی و خوشبحالت فرصت داری برای خیلی کارا

نبخدا نسل ماهم نسل نشد

نه روان سالم داریم واسه درس نه

امید آنچنان برای آینده من نا امید نشدم

اما به چشم میبینم بچه ها هیچکدوم مثل قبل نمیجنگن

منم دوست دارم درسم عالی باشه و در تلاشم اما کو سلام روان

وقتی راهی برای استفاده نیست وقت اضافی به چه کار میاد

شاید جوونای قدیم جوونی شاد تری داشتن

نبخدا نسل ماهم نسل نشد نه روان سالم داریم واسه درس نهامید آنچنان برای آینده من نا امید نشدم اما به چ ...

من اونقدر قدیمی نیستم😅 ولی خوب زمان نوجوانیم با کرونا فضای مجازی و.. گذشت اگه بر می گشتم عقب به جای حساسیت رو تیزهوشان و.. بیشتر وقتمو برای خودم می زاشتم همه چی درس نیست سلامت روان الویته نسبت به همه چی بعدش سلامت جسم ورزش و زبان و مهارت و.. در کل سعی می کردم به جای یه ادم ترسو که صبح تا شب تو گوشی بود به خودش اومد دید اون دوران گذشته پاشم برم سراغ ارزوهام حتی یه قدم کوچیک و تجربه زیاد چون اون موقع هر کاری می کردم می گفتن بچست

من اونقدر قدیمی نیستم😅 ولی خوب زمان نوجوانیم با کرونا فضای مجازی و.. گذشت اگه بر می گشتم عقب به جا ...

نمیدونم چرا راه درست هرچیزیو وقتی میفهمیم که دیگه گذشته باشه اما دهه ۷۰ و ۸۰ سوخته بخصوص ۸۰ به ما که چنین داره میگذره وای بحال دهه ۹۰ و ۱۴۰۰ 💔

چی بگم والا دهه شصتی از موفقیت میگه دهه هفتادی کار میکنه دهه هشتادی هم هرکه به راهی

نمیدونم چرا راه درست هرچیزیو وقتی میفهمیم که دیگه گذشته باشه اما دهه ۷۰ و ۸۰ سوخته بخصوص ۸۰ به ما که ...

من دهه هشتادم با حرفت موافقم شاید این تجربه ها رو باید بگذرونی به پخته گی برسی 😅 ولی اون زمان من خیلی کله شق بودم کلی دوست ها ناباب و کارایی جلف و.. می کردم