انتیگل مدیر استارتر عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 2406 عنوان نی نی دارا 33 بازدید | 8 پست من دیروزسونودادم گفت 5هفته ای هنوزقلبش تشکیل نشده 10روزدیگع بیابراشنیدن صدای قلبش الان همش استرس دارم که نکنه تشکیل نشع یا... چون همسرمم ناراضی بودوازلحاظمالی میترسه میگم نکنه اتفاقی بیفته باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛 امروز | 01:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حیرادددد عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 275 نه پسرا دیرتر قلبشون تشکیل میشه نی نی پسره ده روزدیگه تشکیل میشه
انتیگل مدیر استارتر عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 2406 نه پسرا دیرتر قلبشون تشکیل میشه نی نی پسره ده روزدیگه تشکیل میشه مگه دخترچندهفتگی قلبش تشکیل میشع؟ باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛
انتیگل مدیر استارتر عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 2406 دختر پنج هفتگی من خیلی حالت تهوع وخستگی دارم میلمم همش ترشی وشوریه صورتمم همه میگن خوشگلترشدی نمیدونم چون سربچه اولم اینطورنبودم باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛
حیرادددد عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 275 من خیلی حالت تهوع وخستگی دارم میلمم همش ترشی وشوریه صورتمم همه میگن خوشگلترشدی نمیدونم چون سربچه اول ... بچه اولت دخمل بود
انتیگل مدیر استارتر عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 2406 بچه اولت دخمل بود بله میلم همش شیرینی وفرنی بود حالت تهوع نداشتم فقط ماه های اخرهمش مسموم میشدم معدم دردمیگرفت هرچی میخوردم تنبل هم نبودم باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛
حیرادددد عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 275 عزیزم دیگه استرس نگیر فقط به چیزایه خوب فک کن به هرچی فک کنی اتفاق میفته به چیزای خوب فک کن
انتیگل مدیر استارتر عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 2406 عزیزم دیگه استرس نگیر فقط به چیزایه خوب فک کن به هرچی فک کنی اتفاق میفته به چیزای خوب فک کن ممنون عزیزم برام دعاکن سالن باشع خیلی زحمت کشیدم براش باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛