2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آرزوم این بودباعشقم ازدواج کنم خداراشکربهش رسیدم برام نشدحسرت اماسالهاست ازدخالتهاوبی احترامیهای خان ...

خب دیگه عشق و حال کنی دیگه خوشی بسته قرار نیست خدا همه چیو بهت بده من برعکس تو نه عشق و حال دارم نه خانوادهای خوب

چه دختر گلی که اینهمه خانواده دوستهآفرین

ممنونم ، دیر فهمیدم ولی تنها دارایی اصلی همین ها هستند...خدا گفته با مال و امول و فرزند آزمایش میشی..

درسته منم دوست دارم ازدواج کنم و...ولی حقیقی ترین خواستم همینه !

اینکه از هم جدا نشیم...ما ۳ تا با کمک خدا چیزهای زیادی پشت سر گذاشتیم...میدونم آدم میتونه هر چیزی رو تحمل کنه...

ولی از خدا میخوام این یکی رو ما تحمل نکنیم...ما رو باهم ببره

میشه اسم ما یادت بمونه موقع دعاهاتون؟

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

ممنونم ، دیر فهمیدم ولی تنها دارایی اصلی همین ها هستند...خدا گفته با مال و امول و فرزند آزمایش میشی. ...

عزیزم🥲

گریه ام گرفت

شما رو گذشته ی خودم دیدم

دقیقا همین حس و حال رو داشتم.

به امید خدا همگی دور هم سالم و شاد ۱۲۰ سال زندگی میکنید.

مریضیتون چیه

بیماری نادر ک تبدیل ب سرطان میشه بعضی موقعها نمیتونم بگم اسمش رو

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!