2777
2789
عنوان

مذهبی ها بیان‌مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 19 پست
انشاالله الان خدا ازت خوشحاله معصومین خوشحالن و افرین چقد منم خوشحال شدم وقتی تاپیکت دیدم

گفتم ماه رجبه. تصمیم گرفتم کلی استغفار کنم روزه بگیرم. درست و حسابی از این ماه ها استفاده کنم

گفتم ماه رجبه. تصمیم گرفتم کلی استغفار کنم روزه بگیرم. درست و حسابی از این ماه ها استفاده کنم

آفرین این ماه ماه حمام رفتن است با استغفار انسان تمیز میشه

ماه شعبان ماه آرایش کردن است با صلوات و اعمال ماه شعبان انسان آراسته میشه

و بعد از آرایش آدم کجا میره؟ میره مهمونی

ماه رمضان ماه مهمانی خدا

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آفرین این ماه ماه حمام رفتن است با استغفار انسان تمیز میشه ماه شعبان ماه آرایش کردن است با صلوات و ا ...

خیلی ممنونم اقای پاسخگو

اینقدر قشنگگگ و خوب به سوالاتم جواب دادییین

خیلی اون وسواس فکریم راحت شد وهم موجب این شدین تصمیم دررررست بگیرم وهم چیزاییی بشدت کاربردی و جدیدی یاد گرفتم

خدا خیرتون بده واقعااا خیلی زحمت کشیدین🥲🥲🥲

خیلی ممنونم اقای پاسخگو اینقدر قشنگگگ و خوب به سوالاتم جواب دادییینخیلی اون وسواس فکریم راحت شد وهم ...

خواهش میکنم

بازم هر سوالی بود بپرسید

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد