2777
2789
چه بدبختن شوهرامون🤣🤣🤣من واسه بچمم همینم یهو دیدی باهاش بازی میکنم و مدام قربون صدقش میرمیهو میگم ...

واااای بقرااان عین خودمی منم اینجورم یهو گاو میشم میگم خدایا ج گوهی خوردم اینو اوردم🤣🤣🤣🤣

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقتضای طبیعتش این است😂

ای بابا چیبگم

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
واقعا راسته که ماه تولد توی یه سری ویژگی های آدم تاثیر داره؟ آخه نه زیاد با منطق جور درمیاد نه میشه ...

علم که نیست شبه علم هست. وضعیت آب و هوایی اون ماه و فصل تولد و فعالیتایی که اون موقع انجام میشه مخصوصا اوایل نوزادی میتونه رو شخصیت تاثیر گذار باشه

خرداد یا همون نشان دوقلو که اگه ساین شو نگاه کنید حالت دوتا چهره شبیه هم یا دوتا انسان شبیه بهم دیگس

دوقلوها خیلی اجتماعی و پر جنب و جوشن، شوخ طبع میتونن باشن

زود با همه دوست میشن و دوستای زیادی دارن ولی خب در حد سطحی شاید نه خیلی صمیمی

اما راحت میتونن ارتباط برقرار کنن و با دیگران دوست بشن

اصلا یه جا بند نمیشن و همش دوست دارن بیرون باشن و اهل خونه نشستن نیستن

دوس دارن با همه حرف بزنن با همه ارتباط بگیرن و از همه باخبر باشن، قدرت یادگیری شون سریعه و میتونن اطلاعات رو سریع دریافت کنن

ادمای منطقی ای هستن. یه جا بشینن زود حوصلشون سر میره و از کارای تکراری زود خسته میشن

عنصر شون باده برا همین ازادی و تحرک داشتن براشون مهمه

متابولیسم بدن شون بالاست ممکنه لاغر باشن یا زود چاق نشن

بخاطر ساین شون که دو چهره ست معمولا دو شخصیتی میشن و دورو هستن و تو فرکانس پایین میتونن راحت دروغ بگن

غیبت زیاد کنن یا دیگران رو مسخره کنن و اسمشو بذارن شوخی. حرف میبرن حرف میارن

اینم بگم چیزایی که نوشتم درمورد برج دوقلو خالص صدق میکنه نه اینکه طرف مثلا فوری بیاد بگه من خردادی ام پس چرا وزنم 100 کیلوعه؟ چرا اینطوری نیستم اونطوریم

ما ترکیبی از 12 نشان و 10 سیاره ایم تک بعدی نگاه نکنید. من خصوصیات کلی دوقلوهارو گفتم

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...