2777
2789

میترسم مدام درشون بیارم پوستم سوراخ سوراخ بشه

از طرفی همیشه هستن و نمیدونم درمان اصلیش چیه

قبلا ماسک زغال هم استفاده کردم جواب نبود

شما چیکار میکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازگیا هر بار حمام میرم فقط روی بیمیم رو با صابون بچه میشورم، بهتر شده وضعیتشون

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
تازگیا هر بار حمام میرم فقط روی بیمیم رو با صابون بچه میشورم، بهتر شده وضعیتشون

شامپو پوست صورت در درازمدت تیره میکنه از فیس واش مخصوص پوستتون استفاده کنید اگه چربه مخصوص پوست چرب اگه خشکه مخصوص پوست خشک

کرمانشاه

برای این پرسیدم که بدونم شهرتون پاک سازی پوست و فیشیال داره یا نه اگه روستا نیستی کلینیکای پوست و زیبایی و بعضی سالن های آرایشی انجام میدن اگه فقط رو بینی مدنظرته همون قسمت پاک سازی میکنن

شامپو پوست صورت در درازمدت تیره میکنه از فیس واش مخصوص پوستتون استفاده کنید اگه چربه مخصوص پوست چرب ...

ممنونم از راهنمایی دلسوزانهت🌼

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
برای این پرسیدم که بدونم شهرتون پاک سازی پوست و فیشیال داره یا نه اگه روستا نیستی کلینیکای پوست و زی ...

جاش سوراخ سوراخ نمیشه عزیزم؟

دیدم یکم تهاجمی انجام میدن

جاش سوراخ سوراخ نمیشه عزیزم؟دیدم یکم تهاجمی انجام میدن

نه با درما اف که همون اتوی صورته و تیر کمدون انجام میدن که تهاجمی نیست من سالی دوبار میرم برای بستن منافذ روی بینی میتونی از روتین پوستی استفاده کنی

2790
2778
2791
2779
2792