2777
2789
عنوان

سوزش بدن بچم

41 بازدید | 12 پست

سلام شبتون بخیر

دخترم سه سالشه چندین مدت که میگه میسوزم.دوبار آزمایش ادرار انجام دادم هر دوبارهم نرمال بود هیچ عفونتی نداشت. نه قرمزه، نه ملتهب. حتی موقع ادرار کردن هم هیچ مشکلی نیست. یکبار پشتشو نشون میده میگه میسوزه یه جلوشو نشون میده میگه میسوزه. پماد هم میزنم. بیشتر اوقات مدفوع سفتی داره. دیگه نمیدونم چه کنم. خیلی خیلی خیلی آب میخوره. کسی تجربه ای داره؟؟

فقط از خدا بخواه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین فکرو میکنم. چه کنم؟

اول ببرش دکتر یه آزمایش مدفوع بده البته اگه انگل داشت خارش داشت نه سوزش ولی میتونی پماد بگیری از داروخانه براش چرب کنی وازلین به هیچ وجه نزن بعد غذاهای ماین بهش بده

اول ببرش دکتر یه آزمایش مدفوع بده البته اگه انگل داشت خارش داشت نه سوزش ولی میتونی پماد بگیری از دار ...

اصلا خارش نداره. گفتم با پماد هم چرب میکنم. ولی فکر کنم دوباره باید ببرمش آزمایش

فقط از خدا بخواه...