2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا کرونتر میشه من تو این وضعیت دلم نمیاد طلا بفروشم خونه رو بزرگتر کنیم .شما میخوایی برای زمین بفر ...

پولم ب خونه نمیرسه،،میخوام وام بگیرم زمین بخرم حداقل..میگن زمین رشد نداشته،و ممکنه یهو بالا بره...میترسم بفروشم و .

بیشتر توضیح میدین؟ضرر تو چی؟

۷۰۰ گرم طلا فروختیم گرمی ۱۰۰ هزار و پول نقد هم گذاشتیم زمین خریدیم بازار رفت توی رکود بعد از ۳ سال با همون پول خودش فروختیم در صورتی که طلا کلی قیمتش بالا رفته بود

کاربر آقا 
۷۰۰ گرم طلا فروختیم گرمی ۱۰۰ هزار و پول نقد هم گذاشتیم زمین خریدیم بازار رفت توی رکود بعد از ۳ سال ب ...

اره خب ادم نمیدونه چی پیش میاد...منم میگم بفروشم زمین بخرم،از ی طرف شنیدم طلا بازم بالاتر میره،بعد میگم احتمال گرون شدن ملک هم هست،،نمیدونم دوراهی سختیه

اره خب ادم نمیدونه چی پیش میاد...منم میگم بفروشم زمین بخرم،از ی طرف شنیدم طلا بازم بالاتر میره،بعد م ...

اگه بازار مسکن از رکود خارج شده مسلما قیمت ملک بالا می ره ولی تجربه به من می که در بلند مدت ارزش افزوده طلا بیشتر از ماهیت البته ملکی که برای سرمایه گذاری باشه نه ملک مسکونی خودت

کاربر آقا 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز