2777
2789

یه عده از زن ها خیلی به پسر داشتنشون مینازن و اجازه نمیدن کسی به ادبیات زشت و تبعیضشون انتقاد کنه

شاید بپرسید چرا برعکسش رو کسی کار نداره چون معمولا برعکسش اتفاق نمیفته یعنی من ندیدم کسی بگه من پسرمو دوست ندارم چون دختر بهتره و مثلا قربونش میرم تاج سرمه از پسرم عزیزتره وگرنه به اونم حمله میشه

بعضیاتون خیلی بی لول و مسخره اید بر اساس شکل الت تناسلی بچتون بهش ارزش میدید خیلی حقیرید به خدا

قبل از اینکه به الت تناسلی پسرت بنازی یه نگاه به لای پای خودت بکن از همون نوعه که داری میکوبی بلکه دهنتو بستی چقدر حس خود حقیر پنداری دارید هیچوقت یه مرد نمیگه من حقیرم دلم یه دختر میخواد کمبودم جبران بشه ولی زنها عقده نداشتن بیضه رو با پسرزایی میخوان رفع بکنند

اینکه با جنسیت بچه مقدار علاقت مشخص بشه هم طبیعی نیست قابل توجه اونایی که میخوان ماست مالی کنند میگن طبیعیه یکی رو بیشتر دوست داشته باشی نه طبیعی نیست بچه که لباس و غذا نیست سلیقه ای باشه

اینا رو مگر اینکه خدا بتونه شفا بده از بنده کاری بر نمیاد

silenbutterfly ام اگه دیدید با این کاربری پیام میدم یعنی تعلیق شدم 🥲 به نام خداوند رنگین کمان🖤💔 جملبه قشنگیه نه ؟ ولی بوی خون تو این روزا به لر بودنم بیشتر مینازم🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طرف هیچی تو زندگیش نداره نه خانواده خوب نه تحصیلات تنها سلاحش برای رقابت و فخرفروشی با جاری یا خواهرش محتویات شلوار بچشه خجالت هم نمیکشه شبیه این عقب مونده های صد سال پیش پست میذاره به بقیه توهین میکنه

من نمیدونم کی رو منظورته. ولی دیدم مردی رو ک دخترش خیلی خیلی بیشتر از پسرش دوست داره. همین فرق گذاشتن بین بچه. پسرش رو ب شدت کینه ای کرده. و عصبی

چه دختر چ پسر لطفا لطفا لطفا. بینشون فرق نذارید ک اون یکی رو با اون یکی دشمن میکنید

من تو را با خون دل از یـــاد بردم، لـطف کن هرکجا چشمــت ب من افتاد، کــــج کن راه را. "

حالا اینجا نی نی سایته هر چی بگی به یه عده برمیخوره ولی دقیقا کدوم قسمت پسردار شدن رو دوست دارین و به دختر ترجیح میدین؟مثلا الان شوهراتون بیشتر به درد مادرشوهر میخورن یا خودتون به درد خانوادتون!!! فقط نگین دختر مورد ظلم و فلانه که خودتون از عواملشین!فکر کنم با داشتن پسر بیشتر میخوان خودشونو تو چشم خانواده شوهر عامی و متحجر فرو کنن

با استارتر اصلا کاری ندارم اون که وضعش مشخصهپست ها وحشتناک بودن

متاسفانه ما تصور میکنیم جامعمون پیشرفت کرده و سطح فرهنگ خیلی فرق کرده اما نکرده واقعا سطح فرهنگی ایران از لحاظ جنسیتی خیلی خیلی عقب تر از حالت معمول مونده

@راستان۱۲ ایشون بودن فک کنم

بله دوست عزیزی فرمودن پسرت قراره برات برینه منم جوابشو دادم پس نه گاگول وار نگاش کنم😂😂اون حجم از پسر پرستی که مدنظرته من ندارم من بچه م پسره و بهم برمیخوره کسی بهش توهین کنه وسط پاشم نهایتا برای دختر یکی دیگه ست جذابیتی برای من نداره😂

بله دوست عزیزی فرمودن پسرت قراره برات برینه منم جوابشو دادم پس نه گاگول وار نگاش کنم😂😂اون حجم از پ ...

البته ایشون کمی بی ادبانه گفتن اما محتوای حرف شون درست بود خدا به آدم فرزند سالم و صالح بده مهم نیست جنسیت چی باشه

ضمنا اون پست تاج سر شما زمانی بود که اصلا هیچکس توهینی نکرده بود

شما خودتون بقیه رو حساس گردید