2821
2789
سلام عزیزم ایشالا بهتر باشین🤍 جراحی کردین شما؟بابای منم حالش خیلی بده نگرانشم عذر میخوام میشه بگین ...

سلام عزیزم من تازه متوجه شدم ولی دردی ندارم نوبت عمل بهم دادن

سنگام بالای ۱۵تاس

یه جا دکتر رفتم گفت نیاز نیست عمل کنی تا درد نداری ولی خو من میترسم یهو دردم بگیره بدتره که چیزی که قراره ورداشته شه الان وردارم بهتره دیگه

دوتا دکتر دیگه گفتن باید عمل کنی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام عزیزم من تازه متوجه شدم ولی دردی ندارم نوبت عمل بهم دادن سنگام بالای ۱۵تاس یه جا دکتر رفتم گفت ...

خیلی درد بدیه بابام پنج روزه خواب و خوراک نداشت (دوتا سنگ ۱۱میلیمتری و ۸میلیمتری) رنگ صورتش زرد شده بود

الانم بستریه احتمالا عملش کنن ولی جراحی خیلی بهتر از درد کشیدنه

امیدوارم عملتون خیلی راحت باشه 🤍

خیلی درد بدیه بابام پنج روزه خواب و خوراک نداشت (دوتا سنگ ۱۱میلیمتری و ۸میلیمتری) رنگ صورتش زرد شده ...

منم از دردش میترسم من دوتا بچه کوچیک دارم نمیتونم بمونم دردم بیاد برم عمل باید قبلش هماهنگ کنم بچهامو کسی نگه داره

دعا کن برام سبک باشه

انشالله حال پدرتون زودی خوب بشه

منم از دردش میترسم من دوتا بچه کوچیک دارم نمیتونم بمونم دردم بیاد برم عمل باید قبلش هماهنگ کنم بچهام ...

ایشالا راحته مثلا اگه لاپاراسکوپی باشه یه برش کوچک سمت راست شکم داره بعضی ها هم با آندوسکوپی سنگ رو خارج میکنن ...

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 19 ساعت پیش
2791
2779
2792