2777
2789

کاری ب کارش ندارم هعی بهم میگه خوشبحالت جوونی مجردی سختی های زندگی متاهلی خیلی زیاده

مگه من بردمت محضر آخه

اصلا مگه من بات صحبتی دارم ک باهام صحبت میکنی

فقط بلده حسرت زندگی منو بخوره خودم صدتا مشکل دارم وقتی هعی میگه خوشبحالت خوشبحالت دوست دارم بهش بگم آخه ببندد اون دهنتو

چی بهش بگممم دست از سرمن برداره هعی حسرت منو نخوره اینقد آه و حسرتشو نندازه تو زندگیم

اینم بگم همکاره

.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو

در این دنیا دلی بی غم نباشد

اگز باشد بنی آدم نباشد

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍

بهش بگو هرکی مشکلات خودش رو داره. که فکر کنه توأم مشکلات داری دیگه حسرت تو رو نخوره.

یا بهش بگو منم حسرت زندگی تو رو می خورم.

همه چیز را به خدا می سپارم. دعا کنید برام، منو حلال کنید اگه حقی ازتون خواسته یا ناخواسته ضایع کردم. خواهشمندم برا شادی روح داداشم دعا کنید.

بگو هر کس یجور مشکلات داره صحبت کردن زیاد در مورد مشکلات هم جز افسردگی چیزی نداره با دوستان هستیم به ...

چمیدونم منم همینو بهش میگم ولی این بنده خدا عاشق ناله کردنه انگار و چون میبینه من راجب مشکلات م حرف نمیزنم و فقط میخندم فک میکنه همه چی برام گل و بلبله

.

بگو من اعتقاد دارم صحبت کردن درمورد مشکلات و گرفتاریا، انرژی منفی داره. بخاطر همین هیچوقت پیش دیگران آیه یاس نمیخونم. وگرنه منم مشکلات خودم و دارم

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟