2777
2789
عنوان

منو و همسایه

248 بازدید | 19 پست

خانوما من یه همسایه ایی دارم که سنش بالاس ولی دستش ب دهنش میرسه .بچه هاش خوب بهش میرسن ..ولی توانایی بردن به حمومش رو ندارن .حالا خانومه به من گفت بیا هفته ای دو بار منو حموم بده منم رمز وای فای خونمو بهت میدم برا خودت اینترنت مصرف کن ..چکار کنم حلال هست گناه نباشه یه وقت

یا مهدی ادرکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینترنت به چه کارت میاد بگو پول بده🚶🏻♀️

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

وااا چه پررو یه وقت ضرر نکنه

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

میدونستی حموم بردن آدم سالمند چه قدر سخته و چه مسیولیتی داره و درازاش فقط اینترنت

اگه واسه ثواب و رضای خدا میخوای بکنی کاری ندارم

ولی وضع مالیش خوبه بچه هم داره

به هرحال مسیولیت زیادیع خودم سالمند حموم بردم و میدونم کار سختیه

میدونستی حموم بردن آدم سالمند چه قدر سخته و چه مسیولیتی داره و درازاش فقط اینترنت اگه واسه ثواب و رض ...

۱۰ سال انجام دادم عزیزم تو خونه مردم از سختیش خبر دارم ...یعنی میگی میخواد سواستفاده بکنه

یا مهدی ادرکنی