2821
2789
عنوان

ازدواج

65 بازدید | 9 پست

همش شنیدم میگن باید از همه لحاظ هم سطح باشین دو طرف

مثلا از لحاظ مالی میگن اگه پسر وضعش خیلی بالاتره دختر بعد براش سخت میشه

الان من پدرم به دلایلی سرکار نمیرن و خب کار ندارن

وضع مالی آنچنانی هم نداریم

و اینکه نگرانم من بالاخره با هرکی اردواح کنم بالاخره باباش بالاتره

من اصلا دلم نمیخواد

چیکار کنم

خب باید پسر بالاتر باشه

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اتفاقا وضع مالی پسر بالاتر باشه خیلی بهتره ،ندیدم جایی ک این مسئله مطرح باشه ک اگ وضع پسر خوب باشه ، ...

نه من خودم تو فامیل مورد خیلی دیدم بعد دختره تو سری خور شده

خب نگو بهشون فعلا بابام بیکاره

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

دختر در صورتی تو سری خور میشه ک مردشو درست انتخاب نکرده باشه،اگ از فردت مطمئن نیستی که اصلا حتی فکر ازدواج رو هم نکن ،چ برسه ب این ک طبقه مالی رو مقایسه کنی

همسطحی اینجور که فکر میکنی نیست

نه اتفاقا اگه شوهرت پولدار تر باشه هم مشلی پیش نمیاد

هم سطحی یعنی اینکه اگه تو دختر ی خانواده ای هستی که پدرت خرج ارایشگاه و کراتین و فلان بهت میده بعدش با مردی ازدواج نکنی که فقط میتونه خوردو خوراک رو در بیاره چون بعدش سر اختلافی که تو زندگی مجردی و متاهلیت افتاده بحث میوفته

درکل ادامه روند زندگی دختر بعد از مجردی باید بهتر باشه نه کمتر

مگرنه زندگی سخت میگذره احتمال اختلاف زیاد میشه مگه اینکه مرد کاری باشه و زن بسوز و بساز تا اینده باهم برسن به موقعیتی که میخوان

درکل بهتره اگه دختر هر مزیت رفاهی ای تو خونه پدرش داشت تو خونه همسرشم همون حد یا اگه ممکن بود بیشتر رو داشته باشه

راجب خونه و ماشین ولی بحث برمیگرده به فرهنگ . ی دختر گاهی تو فرهنگی هست که خونه اجاره یا بدون زیبایی براشون ننگه ، ماشین پراید ننگه. معمولا هم دخترا فوق الهاده ظاهر بین و دهن بینن زندگیو زهر میکنن. اگه ی همچین شرایطی هست و دختر زود تحت تاثیر بقیس بهتره با شوهری خم وسع مالی خودش یا بالاتر ازدواج کنه

ارزو های بزرگ ، 

2824
2823
2791
2779
2792