2777
2789
عنوان

انرژی مردانه

313 بازدید | 20 پست

نامزدم دیشب خونه خواهرش اینا دعوت بودن، تا پنج عصر سرکار بود ینی کلا نبود حرف بزنیم عصرم رفت خونه خواهرش، بعد کلاا غیبش زد تا ساعت ۱۲ من خیلی نگرانش شدم پیام دادم جواب نمیداد، بعد ک برگشتن خونه پیام داد ک من تازه رسیدم خونه، گفتم تا الان کجا بودی و اینا گفت من کمک میکردم دستمون بند میز یلدایی بود!!! گفتم مگ دختری؟ گفت خب نه ولی میتونم که کمک کنم، حقیقتا از این رفتاراش خوشم نمیاد وایب مردونه و به اصطلاح انرژی مردانه بهم القا نمیشه، مثلا وقتایی ک مامانش بیرونه غذا رو به این میسپره و رب بزنه و فلان کنه مامانشم همش بیرونه، من واقعا از این حرکاتش بدم میاد نمیدونم متوجه میشین یا ن

متوجهی داری به خودت میزنی ؟ 😂

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا ک........ن گشاد بود کاری نمیکرد خوب بود

شوهر من با ۱۲۰ کیلو وزن و ۱۸۵ قد

تو خونه ظرفم میشوره

اصلا هم به انرژی مردونه ربط نداره

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

عزیزم افکار شما بخاطر فرهنگ زن ستیزه

کی گفته چیدن سفره کار زنه؟ ینی شما خودتو اینقد بی ارزش میبیبینی که کلفت خونه فقط زنه؟

عزیزم مردی که کارای خونه رو تقسیم میکنه یه جنتلمن واقعیه باور کن

اکثر دخترای امروزی دنبال همچین مردی هستن

بارداری اولیم استراحتی بودم داداشم میومد غذا میپخت خونه جارو میکرد ظرف میشست ماشالله هیکلی و ورزشکار پر عضله کاملا مردونه بود و هست

هیچ رفتار زنانه ای نداره

به خانواده کمک کردن چیز بدیه مگه

حالا یه مردی هم ننه ش درست تربیتش کرده شما نذار

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

حقیقتش با همچین مردای حال نمیکنم

منم همینطورم، بالاخره یکی فهمید حرف واقعیه من چیه، ضمن اینک اینا همشون زنو دخترن، نامزد من تک پسر خانوادس احساس میکنم زن گونه بار اومده و این خیلی منو اذیت میکنه