2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوباره ی چی؟

۸ سال درگیر عشق یکطرفه بودم فقط دوسال دوطرفه بود بعدشم بخاطر اینکه دیگه سلیقش نبودم زده شد و رفت با یه دختر پولدار و مستقل که همکارش بود دوست شد.

دختره انقد زرنگه ۱۸ سالگی چجوری هم پولداره هم خوشگله هم قدش متناسبه هم زرنگه سیاست داره میتونه پسر به این خوبی رو جذب کنه یهو اومد بهم گفت با این دختره هست و رابطه جنسی هم دارن و عکس دختره رو فرستاد...

پسره متولد ۷۸ هست و دختره ۸۵

منم ۸۱.

دیگه پیر شدم🥲سرکارم نرفتم باید برم ولی انقد افسردگی دارم چون از رابطشون خیلی فهمیدم همه استوری های عاشقانه حتی تیکه کلاماشونو دیدم که واسه هم قلب قهوه ای و سفید میفرستن خیلی زندگی واسم سخت شده غذا ام نمیخورم فقط با بيسکوئيت و چای زنده ام

ببخشید شما نمیدونید بجای شیرگرم و پودر سنجد چی بخورم چاق بشم آخه طب سنتی گفت اینو بخورم ولی نمیشههه

تهوع میگیری بعد از استفاده؟

طرز تهیه اش رو برام بنویس ببینم چطور معجون رو آماده میکنی؟

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)

جواب من بدبختو ندادی جواب چاقی اونو دادی🫠

عزیزم وقتی شما شروع صحبتت این هستش که ۸ سال عشق یه طرفه ، خب دیگه نیازی نیس کسی جواب بده

بگم حماقت کردی باهاش موندی؟

شما باید به زندگی خودت برسی و خودت برای خودت مهم باشی

اگه به خودت اهمیت بدی و اتفاقات قبلی رو فراموش کنی و فقط از تجربه اش استفاده کنی ، حتما زندگیت بهتر میشه.

الان با غصه خوردن به کجا میرسی؟

خودتو پیدا کن و خوب و شاد زندگی کن

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)