2777
2789
عنوان

آدم زرنگگگگ

96 بازدید | 15 پست

اومدی حرفتو زدی تایپیکتم قفل کردی فکر کردی که زرنگی وایسا جواب بی شعوری که کردی بده بعدم من خودم عاشق حیواناتم تا جایی هم که بتونم کمک میکنم ولی نه برای سگ های ولگرد که فردا پاچه منو بچه منو تو خیابون بگیرن و کلی مریضی دارن همین امثال شما سگ از یه حیوان مستقل که میتونست برای خودش غذا پیدا کنه به همیچین بی خاصیتی تبدیل کردین نفهم

@نازی ۸۲۱۹

نازی ۸۲۱۹@

مشاور رایگان ۱۴۸۰  آرامش گرفتن ۱۶۴۰ حرم امام حسین این نیز بگذرد

باز چی شده

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم تاپیک خوب

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

ببین دو دیقه نبودم ها چی شده دختر خوب؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

این کاربر که تمام تاپیکاش قفله

میشناسمش حامی حیووناس

چیز بدی ازش ندیدم

حالا مگه چی شده

جای حیوون تو خونه نیست اشتباه انسان از اونجایی شروع شد که حیوان رو اهلی کردن

اجدادمون اسب و اهلی کرد و سواری گرفت

سگ و اهلی کرد و ازش نگهبانی گرفت برای گوسفنداش و ...

کجاش اشتباه بوده؟

الان هم این موجودات دوستداشتنی بهمون ارامش میدن و این خیلی خوبه🥰