2777
2789

سلام دوستان کدوم بیمارستان تومشهد مخصوصا اطراف رضویه زایمان طبیعی رایگان داره. بنظرتون کدوم بیمارستان بهتره و رسیدگی میکنن؟!

من خونه بابام اینا مشهد هستش میخام برای زایمان بیام اونجا ممنون

😘😘دنیای من با عشق یکتا و محمدپاشا درگیره خدایا بابت هدیه های قشنگت ممنونم...💋💋💋دخترمو ۷روز قبل از روز تولدم فهمیدم باردارم اونم بعد از ۶سال انتظار و دعا این اولین هدیه خدا بهم بود پسرمم یک روز بعد از روز تولدم فهمیدم باردارم اینم دومین هدیه خدا بهم البته هدیه های زیادی خدا بهم داده ولی اینا یچیز دیگه بودن در واقع سورپرایز خدا بود🌸🌸❤️🙏🙏🌸❤️❤️❤️ از این سورپرایز ها برای همتون آرزو دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای؟واقعا؟مگ دولتی نی؟دختر خالم خیلی تعریفشو میکرد ک

نه عزیزم

نیمه خصوصی بود تا بهمن

اول اسفند از شانس من شد خصوصی

من سزارین شدم اونجا چون بیمه نیستم با۲شب اتاق خصوصی شد ۳و۶۰۰

اما اگر  بیمه بودم میشد ۲و۵۰۰ تقریبا

اگه یکی دفترچه بیمه داشته باشه رایگانه دختر خاله من نداشت دفترچه تو بیمارستان  دولتی یه تومن گر ...

دفترچه بیمه نداشته باشن خودشونو بیمه تخت میکنن تو بیمارستان دولتی با ۲۰۰تا تک تومن 

حتما دخترخاله تون اینو نمیدونسته

استارتر تاپیک زدیو خودتم رفتی

ببخشید یکاری برام پیش اومد

😘😘دنیای من با عشق یکتا و محمدپاشا درگیره خدایا بابت هدیه های قشنگت ممنونم...💋💋💋دخترمو ۷روز قبل از روز تولدم فهمیدم باردارم اونم بعد از ۶سال انتظار و دعا این اولین هدیه خدا بهم بود پسرمم یک روز بعد از روز تولدم فهمیدم باردارم اینم دومین هدیه خدا بهم البته هدیه های زیادی خدا بهم داده ولی اینا یچیز دیگه بودن در واقع سورپرایز خدا بود🌸🌸❤️🙏🙏🌸❤️❤️❤️ از این سورپرایز ها برای همتون آرزو دارم