2777
2789

چرا خوب نباشه!

مشکلی نداره بگیرید

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من طبقه ی اولم. تنها مشکلی که دارم صدای کوچه ست. که اون هم خیلی بستگی داره چجور همسایه هایی داشته باشی.

اما سرما و دزدی و صدای راه پله هرگز نداشتیم.

اول این که اگر آسانسور باشه که اصلا رفت و آمدی رخ نمیده.

دوم سرما با پکیج و چیزای دیگه اوکی میشه.

نکته ی مثبتش این که اگر ساختمون خوبی باشه از نظر کیفیت ساخت ، تا دلت بخواد میتونی راحت راه بری و مهمونی بدی و اثاثیه جابجا کنی. برای بچه دار ها خیلی خوبه.

اگر اپارتمانی نیستید و اسانسور ندارید هرگز طبقه اول نگیر.

🤍

والا یکی مبگ بالای پارکینگه سرده یکی میگه فاضلاب بگیره میخورین ب مشکل یکی میگه دزد خورش خوبه 😂😂

والا به نظر من که اوکیه

تجربه هم داشتم

مشکلی نبوده واقعا

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من طبقه ی اولم. تنها مشکلی که دارم صدای کوچه ست. که اون هم خیلی بستگی داره چجور همسایه هایی داشته با ...

اسانسور ک دارن اما انقد دودل کردن ک موندم پدرشوهرم اینام طبقه اولن مشکلیم ندارن اما نمیدونم چرا انقد بد گفتن همه بهم