2777
2789
عنوان

پس گرفتن بدهی

67 بازدید | 7 پست

سلام چ کن دوسال قبل به ی آدمی ک کارم را مدیونشم 90 میلیونوامم را دادم دستش خودش خرج کرد گفتم هر وقت دارین بدین خیلی پولداره و کس و کار داره پارسال امسال برای کاری هر چی رو میندازم بهم پس نمیده میگه ان شالله بعد نمیده. هردلیلی حرفی زدم. اول گفتم تا سرکارم نگم بیکار نشم بعد گفتم توکل بخدا این چکارس جز حرام خواری دوسال قبل می شد 32 گرم طلا بخرم . هرچی توضیح خواهش میکنم ب روش میارم نمیده. بنظرتون بزارم هر وقت ازین شرکت رفتم بگمش یا باز گیر بدم اخرین بار دیروز کلی التماس جوابی نداد

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

برات کار جور کرده انتظار داره اون پول بشه شیرینیش

درسته خودمم همین حس دارم بهش گفتم قسم میخوره این چ فکریه چقد بی درکی و طلبکار شد. هرسال میره کربلا نمازش 5 گانسicon مگه حقوقم چقدره اخه الانشم . بعدم کلا دیگه پیگیر کارم نیس سمتم عوض کردن. چمیدونم ندار نیس پولداره نمیده دیگه که نمیده. مرسی icon گفتم یکی ی دعایی یا روشی کاری بلده بگه شایدicon

اون پول دار بود دیگه چه شد بهش پول قرض دادی

ریختم برام ی خریدی کنه پشیمون شدم گفتم نمی خوام برگردونین گف فردا گفتم هروقت تونسین مرسی. بعد ک گفتم چی شد گف تو گفتی هروقت شد.... دادمش به مستاجرم منم چون نمازخون و پولدار و دست بخیره گفتم راست میگه چمیدونستم........