tyouser مدیر استارتر عضویت: 1404/05/19 تعداد پست: 66 عنوان عمل شقاق 64 بازدید | 7 پست سلام جدیدا کسی عمل شقاق انجام داده؟ خوب شده یا نه؟ بوتاکس چی ؟ 1404/10/01 | 07:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tyouser مدیر استارتر عضویت: 1404/05/19 تعداد پست: 66 من عمل انجام دادم بله خداروشکر مشکلی ندارم دیگه جدا؟؟؟ چند وقت گذشته؟ و قبلش چه مدت درگیر بودید؟ سنتی یا لیزری؟ من واقعا خسته شدم شیش ماه هست تا یه ذره خوب میشم باز دوباره عود میکنه، شما بعدش یبوست شدید مشکل پیدا نشد؟ پیش چه دکتری عمل کردین؟
nfatemehjaviiiid عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 4698 جدا؟؟؟ چند وقت گذشته؟ و قبلش چه مدت درگیر بودید؟ سنتی یا لیزری؟ من واقعا خسته شدم شیش ماه هست تا یه ... بلهالان دوسالی هست ک گذشتهسنتی عمل کردمقبلش چندماهی درگیر بودمبعد از یبوست شدید مبتلا شدمبعد از عمل راحت شدممن شیرازم پیش دکتر تهمتن عمل کردم
tyouser مدیر استارتر عضویت: 1404/05/19 تعداد پست: 66 بلهالان دوسالی هست ک گذشتهسنتی عمل کردمقبلش چندماهی درگیر بودمبعد از یبوست شدید مبتلا شدمبعد از عمل ... بعد از عمل دیگه یبوست نداشتین؟ و زمان نقاهتش چقد بود؟ تا چند روز بعد از عمل درد داشتین؟
nfatemehjaviiiid عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 4698 بعد از عمل دیگه یبوست نداشتین؟ و زمان نقاهتش چقد بود؟ تا چند روز بعد از عمل درد داشتین؟ تقریبا یک هفته نقاهت بود و درد جزئیدارو ملین داد و گفت با یبوست امکان بازگشت وجود داره
tyouser مدیر استارتر عضویت: 1404/05/19 تعداد پست: 66 تقریبا یک هفته نقاهت بود و درد جزئیدارو ملین داد و گفت با یبوست امکان بازگشت وجود داره ببخشید سوال زیاد میپرسم، بعدش دیگه یبوست نشدی؟
nfatemehjaviiiid عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 4698 ببخشید سوال زیاد میپرسم، بعدش دیگه یبوست نشدی؟ نه عزیزم خواهش میکنمچرا بخاطر رعایت نکردن مواد غذایی خیلی هم اذیت شدم ببخشید بحدی ک مجبور شدم از شیاف استفاده کنم یه مقدار شرایط برا ما که عمل کردیم سختترهولی بعد از اون با رعایت و استفاده از دارو نه یبوست نشدم