سدات مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 2997 عنوان صبحانهی مقویه من🥰 236 بازدید | 11 پست بعد از یه فست ۱۲ ساعته این صبحانه مقوی میتونه روزتو بسازهاوتمیله موز و قهوه اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست میخورید.😏 دیروز | 07:37 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m3h6m عضویت: 1401/03/14 تعداد پست: 7511 چجوری میخورید اینجور چیزا برای صبحانه من جز نون و پنیرو خامه و چای تلخ چیز دیگه بخورم حالم بد میشه معدم بهم میریزه یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
سدات مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 2997 خاویار لهنتی پولدار خاویار؟😑😂اون دانه چیا هستش گل اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست میخورید.😏
سدات مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 2997 چجوری میخورید اینجور چیزا برای صبحانه من جز نون و پنیرو خامه و چای تلخ چیز دیگه بخورم حالم بد میشه م ... هرکس علایقش یه چیزه دیگهمن چون کالری شماری میکنم و بعد چندین ساعت گرسنگی میخوام چیزی بخورم باید وعدهام متناسب باشه وگرنه معدم میریزه بهم و یه دفعه سنگین میشه شاید الان یک سومه این حجمی که گذاشتمم نخوردم چون معدم دیگه جا نداشت اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست میخورید.😏
سدات مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 2997 عهههههههه😂 😂😂😂بعد اخه کی خاویارو با موز و قهوه و جو میخوره😑😂 اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست میخورید.😏
سدات مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 2997 خوشبحالت ممنونبابته؟ اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست میخورید.😏
بشيرى عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 8688 ممنونبابته؟ بابت همچین صبحونه مقوی ته صبحونه من پنیراونم گفتن نخرید
سدات مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 2997 بابت همچین صبحونه مقوی ته صبحونه من پنیراونم گفتن نخرید مرسیولی این صبونه چهار تا ویز سادس عزیزجو دو سر پرک اندازه دوتا قاشق با شیر میزاری میپزهروشم یکم پودر قهوهی تلخیدونه موز کوچیکیکمم دانه چیاشاید از اون وعدهی پنیر هم هزینش کمتره اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست میخورید.😏