2777
2789
من که نگفتم از من بزرگه که ناراحت بشه،میگم اگه ازت کوچیکه ناراحت نباش بهتره و مثل منی

اصلا سینه چه بدرد میخوره کوچیک خوبه والا همه چیو نباید از منظر انحراف نگاه کرد کوچیک زیر لباسم قشنگ تره

خدا لعنت کنه این عملای زیبایی رو که هیچکس از خودش راضی نیست،،نظرشخصی خودم اینه سینه کوچیکه بهتره با ...

یعنی سینه های کوچیک میشه به بچه شیر داد؟ من فکر میکردم تو سینه ها حجم زیادی شیر جمع میشه من خودمم راضی نیستم از سایز کوچیکش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی سینه های کوچیک میشه به بچه شیر داد؟ من فکر میکردم تو سینه ها حجم زیادی شیر جمع میشه من خودمم را ...

موقعی که شیر داشته باشند بزرگتر میشن مال من ی کم ترک برداشت که خوب شد،شماره سوتینم 75هست البته قبل کوچکتر بود

الان با یه سوتین اسفنجی میتونی فرم بندنتو درست کنی بیخیال هر کسی دیگه یه طوریه بدنتو همونطور که هست دوست داشته باش این چینی کره ای ها هیچی ندارن ولی به خودشون میرسن اعتماد بنفس دارن

موقعی که شیر داشته باشند بزرگتر میشن مال من ی کم ترک برداشت که خوب شد،شماره سوتینم 75هست البته قبل ک ...

یه کرم مخصوص هست استریچ مارک موقع ورزش برای ترک پوستی کشاله ران استفاده میکنم اونای که ازدواج کردن و شکمشون بزرگ شده باید هر روز استفاده کنن و رو پوست بدن ماساژ بدن یا قرص امگا سه و یه چیز دیگه هم هست یادم نمیاد مصرف بشه شاهده ترک نمیشی خیلی بده ترک پوستی

اصلا سینه چه بدرد میخوره کوچیک خوبه والا همه چیو نباید از منظر انحراف نگاه کرد کوچیک زیر لباسم قشنگ ...

فکر کنم اسی سنش پایینه که تو این فکراست،بخدا اولین روزیه که ب این موضوع فکر کردم با دیدن این تاپیک