2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 29 پست
گذشته رو بیخیال اگه الان ازش مطمعنی روخودت کار کن و بهش فکر نکن که فکرش معزتو داعون میکنه دوتا دختر ...

یعنی خیانت کرده باشه و بی خیال باشم؟

خیلی سخته نمیتونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دیگه بهش اطمینان ندارم و از کجا معلوم هنوزم اینکار رو نمیکنه...

متوجهم ولی جویا بشید با ملایمت بدون دعوا کا بچه ها متوجه بشن ..

اول مطمئن شید اول چیزی نیست الان اگر همسرتون منطقی هستن مطرح کنید و ازشون بخاید اطمینان جلب کنن

اگر هم نیستن که چاره ای نیست مطرح کردنش فقط جنجال درسته میکنه

شرایطدروغانداگرانسانیانساندیگریرادوستبداردبرایشجنگبهپامیکند
گذشته ۱۰سال پیشو هم نزن اگر میخواستی کاری کنی باید همون موقع میکردی پس زندگیتو و آرامش بچه هاتو خراب ...

اون موقع اینقد بهش اطمینان داشتم که نفهمیدم...تازه فهمیدم

و از کجا معلوم هنوزم این کار رو نمیکنه

یعنی خیانت کرده باشه و بی خیال باشم؟خیلی سخته نمیتونم

عزمزم بیخیال بروش بیاری براش عادی میشه اگه دیگه انجام نمیده بگیر ازش و رابطه تونو درست ومحکم کن سخته اما شدنیه چون بچه داری وزندگی ادامه دارد

اون موقع اینقد بهش اطمینان داشتم که نفهمیدم...تازه فهمیدم و از کجا معلوم هنوزم این کار رو نمیکنه

ببین من آقا هستم طرفداری هم نمیکنم ولی دوتا دختر در سن بلوغ و حساس داری یه خطایی انجام شده که نباید میشد الان با گفتنش تازه اگر بتونی ثابت کنی دوتا موضوع پیش میاد یکی اینکه ممکنه روش به روت باز بشه و این خیلی بده دوم اینکه فرضا گفتی بعدش میخوای چکار کنی ؟ جدا میشی؟ دخترات چی میشن ؟ میمونی و ادامه میدی ؟ پس احساسی و عجولانه تصمیم نگیر ضمنا یه نگاه به تاپیکات کردم به نظر میاد خودتم بی تقصیر نیستی

ببین من آقا هستم طرفداری هم نمیکنم ولی دوتا دختر در سن بلوغ و حساس داری یه خطایی انجام شده که نباید ...

چقدر حرف مفت زدی شما زنت خیانت کرد ب روش نیار مرتیکه تهشم این بنده خدا مقصر کردی تف به ذات نر

ببین من آقا هستم طرفداری هم نمیکنم ولی دوتا دختر در سن بلوغ و حساس داری یه خطایی انجام شده که نباید ...

چون منم تقصیر دارم باید خیانت کنه؟

جدا میشم اگه مطمئن شم

به هر قیمتی نمیخوام زندگی کنم...

بعدم دقیقا دارین ازش طرفداری میکنین

چون منم تقصیر دارم باید خیانت کنه؟جدا میشم اگه مطمئن شمبه هر قیمتی نمیخوام زندگی کنم...بعدم دقیقا دا ...

من دفاع نکردم ولی چون مرد هستم شما میگی دفاع کردم در صورتیکه همین حرفا رو اگر یه خانم گفته بود برات باور پذیر تر بود . خیانت اصلا توجیه نداره منم حمایت نمیکنم ولی قبل از هرچیز باید به بچه هات و عواقب بعدیش فکر کنی اگر فکر کردی و تصمیم به جدایی شد معطلش نکن ولی اگر فقط میخوای بهش بگی و بمونی این کارو نکن بازم نظر خودت هرچی هست همونطور عمل کن

چقدر حرف مفت زدی شما زنت خیانت کرد ب روش نیار مرتیکه تهشم این بنده خدا مقصر کردی تف به ذات نر

بی ادب نباش اینجا هرکسی نظرشو میده خیانت توجیه نداره منم دفاع نکردم ولی دوتا دختر داره توی سن حساس ایشون فهمیده ولی به روی خودش نیاورده حالا تازه میخواد بره بهش بگه و معلوم نیست بعدش هم میخواد چکار کنه من حرفم اینه کسی که میخواد طلاق بگیره باید جوانبش رو بسنجه اگرهم مبخواد بمونه نباید هم بزنه ضمنا یاد بگیر توانایی شنیدن همه حرفا رو داشته باشی قرار نیست وقتی حرفی باب میلت نیست فحاشی کنی