2777
2789
عنوان

بچه هام بچه هام

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 53 پست
چند ساله ازدواج کردین؟!ازاول اینطوری بود یا به مرور اینطوری شد؟!برای چی اصلا قبول کردین که زنش بشین؟ ...

وای نگوتو رو خدا ظاهرش عالی هم خودش هم خانوادش تا الانم هرکی توشونو ندیده عاشقشون میشه ازبس بلدن فیلم بازی کنن من که تو خواب و رویا میدیدم زن این خانواده بشم اما بعدش دیگه همشون ازم گهن گه به معنای واقعی آشغال و پست وهرزه و ذره ای ازخدا نمیترسن اما بشدت ریا کار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خوب نیست اهل تظاهره ریا کاره ... هم با زنای شوهردارمیپره هرجا هم خواست دکمه شو تا اخرمیبنده و تسب ...

شیطان الان پیام داد کجاست برم پیشش کلاس خصوصی بگیرم

آقا هستم 

هرچی میکشیم از دست این مذهبیون هست

مادرشوهرم تو تایپیکای قبلیم هست بخدارو دستش نیومده تو بدجنسی تو بدذاتی تو خونه خراب کنی تو دوبهم زنی نفرت انگیزترین بشریه که زمین به خودش دیده اما سه ماه رجب شعبان ورمضان روزه اس بقیه ماه ها هم اول وسط و آخرش

شیطان الان پیام داد کجاست برم پیشش کلاس خصوصی بگیرم

بیچاره شیطان از روی عشق و حسادت ی بارگفت نه که دیگه بعدشم معلوم نیست شاید توبه کرد .... من با آدمایی زندگی میکنم که دست هرچی ادم شرور و پست ازپشت بستن ...فقط خدا به بشریت رحم کرد اینا به پست ومقامی نرسیدن والا نسل بشرمنقرض میکردن

گور باباشون دعاکنید به حق این ساعت عزیز برنگرده خبرش بیاد ...آرزوی قلبیم اینه شوهرم لال بشه و فلج تا من وبچه هام درآرامش زندگی روادامه بدیم...چون بمیره مادرش وپدرخیرندیدش مارو آواره خیابونامیکنن

مادرشوهرم تو تایپیکای قبلیم هست بخدارو دستش نیومده تو بدجنسی تو بدذاتی تو خونه خراب کنی تو دوبهم زنی ...

میدونم چی میگی من همیشه از قشر مذهبی ها متنفر بودم چون خدایی ندیدم یکی واقعا با خلاص باشه همه شون یه جور تم ریاکاری دارند و هدف هم رسیدن به اهداف دنیوی شون هست تا اون چیزی که دادش رومیزنند همه جا حق خوردند همه جا تعرض کرده اند ..بخاطر ایناست که مردم از دین زده شده اند شما نگاه کنید توی مساجد چقدر خلوت شده هیچکی نمیره فقط بخاطر اینکه اینا ریا کردند

گور باباشون دعاکنید به حق این ساعت عزیز برنگرده خبرش بیاد ...آرزوی قلبیم اینه شوهرم لال بشه و فلج تا ...

حالا اینمذهبی نما شغلش چیهه .اختمالا کارمند دولتی هم هست بااین تفاسیر که میگید

میدونم چی میگی من همیشه از قشر مذهبی ها متنفر بودم چون خدایی ندیدم یکی واقعا با خلاص باشه همه شون یه ...

شوهرم هرجمعه مارو با استرس و فحش میکشونه دنبال خودش نمازجمعه ...من خودم آدم معمولی هستم نه ضددینم نه ازاون بی اعتقادا...اصلا من بحثم این نیست مشکل من ی چیز دیگه اس... من حتی به دوروبریام بگم شوهرم خانواده شوهرم چه عوضیایی هستن هیچکس باورش نمیشه ... فقط جاریام میتونن باورکنن

شوهرم هرجمعه مارو با استرس و فحش میکشونه دنبال خودش نمازجمعه ...من خودم آدم معمولی هستم نه ضددینم نه ...

عزیزم منم یه اشنا داریم .......بذار در خاست بدم میترسم ا زتعلیقی

حالا اینمذهبی نما شغلش چیهه .اختمالا کارمند دولتی هم هست بااین تفاسیر که میگید

کارمندکه نیست ولی ی هلدینگ دولتی کارگری میکنه...من اصلا بحثم دینی نیست یا مذهبی و غیرمذهبی شما بگو مثلا ما تبت زندگی میکردیم اون اونجا ادای بودایای خیلی معتقدرو درمیاورد درظاهر بحثم اصلا این نیست بحثم اینه که با این آدم امنیت جانی نداریم روح وروانیم که به فنارفته دیگه من افسرده بچه هام استرسی شدن رنگ صورتسون همیشه زرده و چشماشون پراز نگرانی