2777
2789
عنوان

بچه هام بچه هام

532 بازدید | 53 پست

گناه دوتاطفل معصومم چیه که زیردست ی روانی دارن بزرگ میشن... و کتک بخورن و وقتی کتک نخورن همش فشارعصبی و استرس و اضطراب خدایا این چه سرنوشت شومیه برای من و این بچه ها مقدر کردی...بحق این شب عزیز به حق همین ماه رجب دعاکنید صبح شوهرم نیادخونه خبرش بیاد خسته شدیم از خودش وکاراش

بچه ۶ساله کتک زدن دارن دیگه هرچندوقت ی بار بچه رو جوری میزنه و وحشیانه بهش حمله میکنه که آدم با دشمن و کسی که باباشوکشته همچسن رفتاری نمیکنه بماند ازوقتی میادخونه تا وقتی بره سرکاربچه هارو ژیرفشار روانی و استرس قرارمیده و همش تحقیر همش احساس گناه به بچه هامیده و بغیر ازهمه اینا منو جلو بچه هامیزنه دستش بشکنه ان شاالله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاالله اخلاقش عوض بشه و زندگیتون درست بشه

اگر عوض میشد بعد۱۱سال ی تغییری میکرد روانیه تو خونه ی جانی که همه جوره ازش آسایش نداریم...اما بیرون ازخونه همه حسرتمو میخورن که خوشبحالم که این شوهرمه اما فقط ظاهرش ...که اونم خدای ریا کاری و فریب و تظاهره خدالعنتش کنه

این عوضی روانی تازه بازم بچه میخواد ان شاالله بره زیر زمین ان شاالله بمیره تا منو بچه هام به آرامش ب ...

منم پدرم یه حیوونه

ببین حتما هرجور شده طلاق بگیر

اون بچه ها اگر توی اون خونه بمونن سرنوشت خوبی نخواهند داشت

دختر مازندرانم

چند ساله ازدواج کردین؟!ازاول اینطوری بود یا به مرور اینطوری شد؟!برای چی اصلا قبول کردین که زنش بشین؟!خانواده اش چطوره؟!

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

اگر عوض میشد بعد۱۱سال ی تغییری میکرد روانیه تو خونه ی جانی که همه جوره ازش آسایش نداریم...اما بیرون ...

اره خیلی بد وقتی ظاهر و باطن یکی نباشه ، پس میتونه خوب باشه همون جور که بیرون خوبه

آقا هستم 

چند تا بچه داری مگه

۲تا بشدت بد دل و شکاکه ازبس خودش خرابه...نمیذاره جلوگیری کنم دوبار باردارشدم دوبارشو گفت ازمن که نیست دراین حدروانیه ... اعتقادداره زنای خراب جلوگیری میکنن که راحت باشن

..این آدم با این ذهن مریض خودش خدای کثافت کاریه و البته بشدت نماز خون و روزه بگیره خدالعنتس کنه

اره خیلی بد وقتی ظاهر و باطن یکی نباشه ، پس میتونه خوب باشه همون جور که بیرون خوبه

نه خوب نیست اهل تظاهره ریا کاره ... هم با زنای شوهردارمیپره هرجا هم خواست دکمه شو تا اخرمیبنده و تسبیح میگیره دستش و ازخداپیغمبرحرف میزنه