2821
2789
عنوان

بواسیر

87 بازدید | 5 پست

خانوما توروخدا کمکم کنید چن روز یبوست داشتم خیلی زور زدم ببخشید الان دارم از درد به خودم میپیچم از درد مقعد پماد آنتی هموریید استفاده کردم چن ساعت آروم میشه باز درد داره کم و بیش خصوصا نشستنی درمان خانگی سراغ دارین چون واقعا اصلا در این باره نمیتونم دکتر برم😭😭😭😭

فقط باید ملین بخوری و شکمت شل باشه،یه مقدار پودر سنا وپودر گل محمدی رو باهم مخلوط کن حدود یه قاشق چایخوری بعد دولیوان آب اضافه کن بزار بجوشه به یه لیوان برسه بعد بخور روزی یک مرتبه از این جوشونده بخور

پماد آلفا هم ترمیم کننده س از داروخونه بگیر بزن به محل درد

🧿
فقط باید ملین بخوری و شکمت شل باشه،یه مقدار پودر سنا وپودر گل محمدی رو باهم مخلوط کن حدود یه قاشق چا ...

وای مرسی بالاخره یکی ج داد بخدا اگه خوب شم دعا به جونت میکنم خدا ازت راضس باشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط باید ملین بخوری و شکمت شل باشه،یه مقدار پودر سنا وپودر گل محمدی رو باهم مخلوط کن حدود یه قاشق چا ...

عزیزم اینو که گفتین باید با پوره هاش خورده بشه یا بعد جوشیدن صاف بشه وفقط آبش خورده بشه

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

2790
2823
2791
2779
2792