2777
2789
عنوان

یه چی بگین دلم آروم بشه

85 بازدید | 11 پست

امشب به مناسبت شب یلدا یکی از خاله هام و خانواده اش اومده بودند( منو همسرمم دختر خاله پسر خاله ) بعد ما خیلی کم باهم رفت و امد داریم و خیلی هم باعم حسودی داریم مثلا دخترای اون با من ، من با اونا

خلاصه صمیمی نیستیم و فقط ظاهرا خودمونو خوب میگیریم

بعد قرار شد هر کسی یک خاطره ای تعریف کنه و خوب منم اضطراب اجتماعی دارم مخصوصا با کسانیکه زیاد صمیمی نیستم خلاصه اونا همه یک چیزی گفتن ولی من همش الکی میخندیدم و میگفتم یادم نمیاد هیچ خاطره ای بزارین فکر کنم

خیلی حس بدی نسبت به خودم گرفتم میدونین من دانشجوام و بچه دارم ولی هیچی پرو نیستم و کلا تو لاک خودمم حس بدی گرفتم حس میکنم همه میگن چقدر بی عرضه هست کلا تو دانشگاهم همینطوریم

یه چی بگین دلم اروم شه ایا شماها هم همینطورین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سرچ کردم میدونی بازم ذاتا پررو نیستم سرم تو لاک خودمه

ذات خودت رو نمیتونی تغییر بدی درونگرا هستی هیچ جوره هم تبدیل به یک آدم برونگرا نمیشی ولی میتونی بره پیش مشاور یا روانشناس که حداقل اظطراب رو نداشته باشی یک سری تمرین ها هست که باعث میشه ترس از قضاوت تو جمع رو نداشته باشی

همینی که هستی رو قبول داشته باش و لذت ببر

از همه دورم بشم خودم دلیل حال خوبم میشم                       بی خیال هر کی که بود بهتر از اونی که بودم میشم 💎

ذات خودت رو نمیتونی تغییر بدی درونگرا هستی هیچ جوره هم تبدیل به یک آدم برونگرا نمیشی ولی میتونی بره ...

میدونی میترسم اگه توی جمع حرف بزنم ضایع بشم و بدتر حالم بد بشه و خاطره ی بدی پیدا کنم اونجوری ساکتم نیستم ها ولی اینکه بخوام با صدای بلند واسه کلی ادم خاطره تعریف کنم معذیم