2777
2789
عنوان

قلبم درد میکنه

193 بازدید | 30 پست

امشب پسر3 سالم دختر جاری مو بد زد برای چندمین بار و جاریم آروم دست پسرمو گرفت گفت دیگه به بچم نزدیک شود منم دیدم بچشو خیلی بد زد خجالتیم اومد و پسرم از جاریم ترسید با وحشت داد زد مامان مامان اومد من بغلش کنم ولی جاریم گفت حق نداری بغلش کنی قلبم آتیش گرفته یاد اون لحظه میفتم من خیلی مادر نالایقی هستم اشکم بند نمیاد الهی بمیرم برات بچم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بچه تو بچه مردم رو زده جای معذرت خواهی از بچه و مادرش و اینکه به پسرت بگی بره از بچه معذرت خواهی کنه وقتی لوس بازی در آورده دلت حالا آتیش گرفته

اتفاقا جاریت حرفش درست بوده وقتی بچه ات این حرکت رو کرده نباید وایسی نگاه کنی باید بگی کارش بده بوده و دیگه تکرار نکنه بغل هم اون موقع نداریم باید بفهمه کارش بد بوده

در ضمن جاریت خیلی هم تازه خوب رفتار کرده

بیچاره اون بچه

برو بچه اتو تربیت کن بچه مردم رو نزنه همه هم جاریت نیستن اینطوری با شخصبت باشن همچین بچه اتو رو پسش میزنن که دیگه تا یاد داره بچه ای رو نزنه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
حالم خیلی بده هیچوقت این صحنه رو یادم نمیره که بچم چقدر ترسیده بود

اون بچه بیچاره که به خاطر عدم تربیت نداشته بچه تو کتک خورده چی اون نترسیده

خانم زمین دهن بازکنه برو توش از عدم تربیتت

خودم موافقم که حق با ایشونه ولی کنم به پسرم گفتم همیشه همه جا مامان پشتته اما ده بار میگم به این بچه ...

رفت و آمد رو کنترل شده تر کن

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

خودم موافقم که حق با ایشونه ولی کنم به پسرم گفتم همیشه همه جا مامان پشتته اما ده بار میگم به این بچه ...

پشت بودن مادر خیلی وقتا تربیت کردن بچه هم هست چون بچه ات رو تربیت نکنی بعدا ضربه های بد می خوره

فکر کردی همین طور بره جلو فردا چی میشه بزرگ میشه فکر میکنه اجازه داره همه رو بزنه یکی رو میزنه طرفم یهو با چاقو جوابشو میده

بچه تو بچه مردم رو زده جای معذرت خواهی از بچه و مادرش و اینکه به پسرت بگی بره از بچه معذرت خواهی کنه ...

شما انگار دل خیلی پری داره پسرم اولن دوسال نیمشه دوما الحمدلله خیلی این موضوعات پیش. اومده ما درست حلش کردیم من همسرم دقیقا همین کار انجام دادیم سمت شوهرمم رفت گفت بابا کارت بد بود و من نمیتونم بغلت کنم هرچی که مادر شوهرم اصرار کرد اصلا ما بغلش نکردیم این طرز صحبت کردن واقعا درست نیست فقط خواستم حسم بگم که چقدر اذیت شدم خودم

پشت بودن مادر خیلی وقتا تربیت کردن بچه هم هست چون بچه ات رو تربیت نکنی بعدا ضربه های بد می خورهفکر ک ...

درسته با تمام وجود خودمو کنترل کردم که بغلش نکنم اما مادر بودن خیلی سخته متاسفانه رفتار خود برادر شوهرم باعث این موضوع شده من دیگه نباید جای که اونا باشن برم تا اونام اذیت نشن مگه نه جاهای دیگه به بچهها کاری ندارع تازه شده که کتکم بخوره

شما انگار دل خیلی پری داره پسرم اولن دوسال نیمشه دوما الحمدلله خیلی این موضوعات پیش. اومده ما درست ح ...

شبیه پسر تو رو زیاد دیدم که همه اش هم مشکل از تربیت خانواده بوده چون جوری با بچه رفتار میکنید انگار فقط اون تو دنیا وجود داره و بقیه آدم نیستن

می دونم از حست گفتی واکنش همسرت هم درست بوده بچه عزیزه تربیتش عزیز تر

روی تربیت پسرت کار کن همین که میگی زیاد پیش میاد اصلا خودش نشونه خوبی نیست

درسته با تمام وجود خودمو کنترل کردم که بغلش نکنم اما مادر بودن خیلی سخته متاسفانه رفتار خود برادر شو ...

مگه برادر شوهرت چطور رفتار میکنه

قصد ناراحت کردنت رو نداشتم ولی واقعا بچه ای که بچه های دیگه رو میزنه هیچ کس تحمل نمیکنه و نشونه مشکل تربیتیه