2821
2789
عنوان

زانو درد شدید

67 بازدید | 9 پست

از حدود ۶ سال پیش زانوی راستم درد میکرد گاهی شدید و گاهی متوسط تا پارسال آب اورد و از پا انداختم و مجبور شدم برم دکتر و برام آنزیم تزریق کرد گفت جلسات بعدی بیا نرفتم چون هزینه خیلی میگرفت همون ۱ بارم ۸ تومن شد بعد از چند مدت زانوی سمت چپم که سالم سالم بود همونجور شد دردش اینطوریه که خم و راستش میکنی درد میکنه یا میشینی و پا میشی حالا زانوی سمت چپم از راستی بیشتر درد میکنه حواسم نیست تکونش میدم انگار با چکش میزنن بهش تو رو خدا راه درمانی دارین کسی تا حالا اینطور بوده خوب شده باشع همش ۳۰ سالمه میترسم زمین گیر شم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم. چقد گرون.. من از هرکی پرسیدم گفتن نباید تزریق کنین تاثیر آنچنان نداره و برمیگرده. فقط رع ...

نه سونو گرفت اون موقع گفت زانوی راستم آب اورده زانوی چپم سالم سالم بود خداشاهده

خب الان جفتش اسیب داره نمیخوای بری دکتر؟

اگه دکتر نری بدترم میشه .ارتوپدیا اکثرا تزریق میکنن که هم هزینه ش خیلی زیاده هم درد داره

باید بری پیش متخصص های طب فیزیک توانبخشی

خیلی وقتا با ورزش های ساده میبینی خوب میشه دیگه درگیر تزریق و اینا هم نمیشی

سلام

درد زانو در سن پایین ممکن است به دلیل آسیب منیسک یا رباطها باشد. همچنین به دلیل درد یک زانو و انداختن وزن بر زانوی سالم بروز درد در سمت مقابل شایع است. درمان کوتاه مدت درد شامل فیزیوتراپی و استفاده از تزریقهای زانو و در بلند مدت انجام ورزشهای تقویت عضلات میباشد.