2777
2789
عنوان

دندان درد کودک

107 بازدید | 17 پست

سلام به همگی

پسرم ۴ سال و نیمه هست دندونش درد داشت بردم عکس opg گرفتم چند تا دندونش نیاز به عصب کشی داره

لطفا اگه کسی تجربه ای داره بهم بگه واقعا ناراحتم

دلم نمیخواد با بیهوشی انجام بدم

من بچم سه و نیم بود بردم چندماه پیش با بیهوشی

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببر جایی که تخصص دندانپزشکی کودکان باشه بلد باشه با بچه راه بیاد و دندوناشو درست کنه وگرنه حتما با بیهوشی انجام بده

دندون شیری اگر درمان نشه پوسیدگیش باعث میشه دندون های دایمی که اون زیر هستن بدون اینکه در بیان بیرون دچار پوسیدگی بشن و بدتر از اون یهو میبینی از یه جای نامناسب یه دندون میزنه بیرون و بعداً باید با ارتودنسی درستش کرد

همین الان درستش کن حالا یا با بیهوشی یا با یکی که کاربلده

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

به نظرتون میتونه درد آمپولش رو تحمل کنه ؟اطرافیان میگن با بیهوشی انجام بده همه رو درست کن ولی خودم و ...

اگر بچه ت همکاری نکرد بیخودی بیهوشی رو برای خودت گنده نکن پسر من توی سه سالگی رفت اتاق عمل برای عمل تنگی مجرا اون موقع من خیلی تحقیق کردم بیهوشی برای عمل های ساده این چنینی واقعا عوارضی نداره فقط میخوابوننش

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

کجا بردید ؟چند تا دندون خراب داشت ؟راضی بودید؟

والا سه چهارتا عصب کشی داشت چندتا هم ترمیم. تهرانی؟آره راضی بودم الحمدلله. البته همین چندماه پیش بود

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
بله تهرانمکجا بردید

بیمارستان شهید شکری. کنار بقیه الله

معذرت میخوام چقدر هزینه بیهوشی گرفتن

ببین تا جایی که یادمه حدود پنج هزینه بیهوشی و فرانشیز شد

میشه لطفا هزینه اش رو حدودا بگی ؟

ببین تعداد دندوناش زیاد بود. فکر کنم هشتا یا ده تا دندون درست کرد حالا عصب کشی و ترمیم. حدودا پنجاه تومن شد. خداروشکر بیمه تکمیلی داشتیم

ببین تعداد دندوناش زیاد بود. فکر کنم هشتا یا ده تا دندون درست کرد حالا عصب کشی و ترمیم. حدودا پنجاه ...

خداروشکر عزیزم که راضی هستی

کاش سن بچه من یه هم بیشتر بود یکی یکی درست میکردم